2777
2789

بستریم نمیکنن خوب بشم 

اینجوری نمیشه که سه بار دکتر رفتم دارم میمیرم 

امروز صدام بدتر گرفته هرچی دارو خوردم اثر نکرده 

بهترین روزای زندگیم داره به بدترین شکل ممکن میگذره 

بعضی وقتا از خدا مرگ می‌خوام ولی بخاطر بچم دارم تحمل میکنم ولی آخه چقد سرفه دماغم یه ماه کیپ داخلش میسوزه چیکار کنم اینجوری بمونم مریضی واقعا میکشتم چرا این دکترا اهمیت نمیدن من با بچه تو شکمم دیگ چقد باید سختی بکشم

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امپول نمیشه بزنی؟

سومین روز مریضیم ۴تا زدم نمی‌دونم چی بود دکتر داخلی بهم داد یکم از دارو هاش استفاده کردم دو هفته بعد داشتم خوب میشدم که مریضی با شدت زیاد برگشت تو تنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

ویروس جدید گرفتی؟ بیمارستان که بدتره. هزار تا مریضی دیگه میگیری. تو خونه استراحت کن. آب هویج و لیموشیرین‌بخور. آبلیمو عسل توشم خیلی خیلی کم زنجبیل بریز بخور. منم گرفتم چند روز طول کشید تا خوب شدم. چون دارو هم نمیتونیم بخوریم

سرماخوردی چرا خودتو میبازیبستری کنن بدترهباید رعایت کنیمدام زیر پتو بمونی یکی واست سوپ و دارو بیارهپ ...

وای نگو توروخدا 

من اصلا کار نمیکنم به جز دستشویی 

مدام استراحتم زیر پتو چند شبه بدنم عرق می‌کنه اول مریضیم هم اینجور شدم لباسام خیس عرق میشدن 

سوپم هر روز میخورم مایعات میوه اب میوه نمیشه که نمیشه حالم ندیدی جون ندارم دیگ صورتم رنگ پریده شده زرد شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
عزیزم من باردار بودم کرونا گرفتم همزمان و تا مرگ رفتم واقعا روزای سختی بود تحمل کن میگذره

کی خوب میشم؟😭

تا کی طول می‌کشه 

چطور خوب میشم آخه

شما رفتی دکتر خوب شدی؟؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
ویروس جدید گرفتی؟ بیمارستان که بدتره. هزار تا مریضی دیگه میگیری. تو خونه استراحت کن. آب هویج و لیموش ...

عزیزم من میگم یک ماه مریضم اگه یک هفته ای خوب میشدم دیگ دردم چی بود 

مثل سرطان افتاده تو جونم خوبم نمیشم بیچاره بچم هر ثانیه با سرفه های شدید من 

1
5
10
15
20
25
30
35
40