2777
2789
عنوان

شما بودین نازاحت نمیشدین

87 بازدید | 9 پست

من و شوهرم وبچه های شوهرم باهم زندگی میکنیم خواهرم دوشب پیش مارو دعوت کرده بود مشهد(ما شهرستانیم) بچه های شوهرم خونه مادربزرگشون بودن نیومدن البته همیشه میان و خودشون دوست دارن بیان.. ایندفه بخاطر امتحاناشون نیومدن حالا امشب تولد پسر شوهرمه نگو دیشب که ما نبودیم مادربزرگش وعمه هاش با جاریم درنبود ما براش تولد گرفتن بدون اینکه به مابگن وما رو آدم حساب نکردن شما باشین ناراحت نمیشین

عجب آدمایی هستن، آره من بودم نارحت میشدم

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا فهمیدی چی گفتی شماتولدبچت نباش فقط مامانبزرگ و باباش باشه که خرجشون کمترباشه

من بچه ندارم عزیزم،منظورم اینه اونا تولد گرفتن خب مادر بزرگشه دیگه شما هم خرج تولد نکردی خودت میتونی جدا تولد بگیری

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

انشاالله تولد بچه خودتون رو هم مادربزرگش درنبودشمابگیرن ببینم چکارمیکنی

انشاالله هر چی دعای خیرو شر میکنی صد برابرش به خودت برسه

نظر پرسیدی نظر دادم 

خب نبودید براش جشن گرفتن من باشم خودم جدا برای بچم جشن میگیرم ار اینکه مادربزرگ بچم به بچم توجه کرده و خوشحالش کرده هم ناراحت نمبشم