2777
2789
عنوان

پسری ک

316 بازدید | 36 پست

پسری ک اول با ی دختر ۲ سال دوست بوده وقتی ک کات کرده بعد چند ماه میره با ی دختر دیگ‌رل میزنه ۲ ماه اینا با این‌کات میکنه دوباره برمیگرده به اولیه ولی استوری وات و شماره اون دختر دومیه رو داره یعنی چی؟

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

لاشیه 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی این پسر مثل سگ پشیمونه 😂

و پشیمونی سودی نداره 

چون اگر برگرده باز هم مشکلات قبلی به وجود میاد 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

این که مشخصات اون دو ماهه روپاک نکرده 

خوب اگر این قبلی قبول نکنه  و دوباره بهم بخوره 

دوباره بر گرده اونور دیگه 

خلاصه تنها نمونه دیگه 

البته اینم بگم از تنهایی بر گشته پیش اولی 

نه صرفا دوست داشتن و عشق و .. 

چون آدم عاشق هیچوقت نمیره سراغ یکی دیگه 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

پس چرا وقتی الان برگشته به اولی شماره اون دختر دومیو و داره یا استوریشو چک میکنه

شماره رو که کلا پاک نمکنه چرا باید پاک کنه
استوریو هم بعضی پسرا اینجورین که فقط میزنن رو استوریا و رد میشن از روشون که اون بخش استوریه که روشنه خاموش بشه همین

شماره رو که کلا پاک نمکنه چرا باید پاک کنه استوریو هم بعضی پسرا اینجورین که فقط میزنن رو استوریا و ر ...

وا یعنی چی😐

وقتی منو دوست داده چرا باید شماره ی دختر دیگ تو گوشیش باشه ربطی نداشت ولی ممنونم

وا یعنی چی😐وقتی منو دوست داده چرا باید شماره ی دختر دیگ تو گوشیش باشه ربطی نداشت ولی ممنونم

ربطی نداره گوشی بعضیا مثل بابای خودمو که نگاه میکنی 50 هزارتا مخاطب داره اصن شاید مهم نبوده که بخواد وقتشو بزاره پاک کنه 

ربطی نداره گوشی بعضیا مثل بابای خودمو که نگاه میکنی 50 هزارتا مخاطب داره اصن شاید مهم نبوده که بخواد ...

نه بگم چرا فهمیدن براش مهمه

دختره ی استوری پسر گذاشته بود یعنی عکس ی پسررو گذاشته بود بعد این رل من دید چون بغلش بودم بعد دقیقا ده دقیقه بعدش اومد به من گف بهم دیروز پیام داده بیا ویس بده ببین چیکار داره من حس کردم حسودی کرد واسه همین میگم