2777
2789

الان زنگ زدم بهش داشت گریه میکرد

الهی بمیرم مثل خواهرمه خیلی دوسش دارم

این بنده خدا چون میدید شوهرش کارگر شهرداریه و حقوقش زیاد نیست کار میکرد میداد به این نره خرکه تو زندگیشون نمونن بعد حالا ....😔

الهی بگردم چطور اشک میریخت نمیدونم من کاری از دستم برمیاد یا نه

این دوستمم اینقدررررر خوشگله اینقدر خوشگلهه حد نداره ولی شوهرش یه آدم بیریختیه که نگو آخه نمیدونم چرا باید به همچین دختر به این خوبی خیانت بشه اینقدر پاکه این دختر خدا میدونه فقط 

میترسم بره خودکشی کنه

یعنی فکرشم تن و بدنمو میلرزونه نمیدونم چیکار کنم....

کاربر قدیمی هستم کاربری جدیدمه                    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو فعلا به خودش چیزی نگه تا بتونه قبل اینکه اموالشو انتقال بده درخواست مهریه کنه

ببین عزیزم شرایط زندگیشون خیلی افتضاحه

فکر نمیکنم پسره چیزی داشته باشه کلا یا اگرم داره مادر فولاد زره اش همون اول گرفته 

حالا من در موزد اموالشون چیزی نمیدونم ولی حتما بهش میگم مرسی که گفتین

کاربر قدیمی هستم کاربری جدیدمه                    

اه میمون چندش هوسباز حالا خوبه زیادم پولدار نیست اینطوریه اگه بود چیکار میکرد

راست میگن خدا خرو دید بهش شاخ نداد

چجوری به این زن دادن دوستت چجوری راضی شد باهاش ازدواج کنه؟

ببین عزیزم شرایط زندگیشون خیلی افتضاحهفکر نمیکنم پسره چیزی داشته باشه کلا یا اگرم داره مادر فولاد زر ...

خواهش میکنم گلی 

به هر حال یه موتورم داشته باشه میتونه ازش بگیره 

بگو کوتاه نیاد باباشو بیاره جلو چشمش

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
بگو فعلا به خودش چیزی نگه تا بتونه قبل اینکه اموالشو انتقال بده درخواست مهریه کنه

طرف تو شهرداری کار میکنه پول گذران زندگی نداشته زنش کمک خرجش بوده اموالش کجا بود انتقال بده خواهرم 

همین که بتونه ازش جدا بشه خیلیه این عتیقه ها یه چیزی هم از زن تیغ میزنن تا حق طلاق بدن مهریه پیش کش

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁