2777
2789
عنوان

با ارزش ترین دارایی دنیا

67 بازدید | 15 پست

روح و روان و جسم و عمر و جون آدم با ارزش ترین دارایی زندگیشه اونقدره با ارزشه که هر کسی که به این دارایی آسیبی وارد کنه حذف میشه 

میخواد مادر باشه پدر باشه فرزند باشه همسر باشه خواهر و برادر باشه 

اصلا به غیر اینا مگه کسی هم هست که بتونه آزار برسونه؟؟؟ مثلا تو خیابون راه بری یکی بیاد الکی بزنه تو گوشت؟؟؟ نمیشه که

معمولا آدما بدترین ضربه ها رو از همینا میخورن

وقتی شما به عنوان مادر پدر فرزند همسر خواهر برادر بیای گند بزنی تو زندگیم سلامت جسمی و روحی و روانیم رو مورد هدف قرار بدی بخاطرت من زندگی نکنم آرامش نداشته باشم عمرم بخاطرت حروم شه حالم از خودم و زندگیم بهم بخوره نتونم حتی یه شب با آرامش بخوابم چه ارزشی داری اون وقت چرا نباید حذفت کنم کی همچین حقی رو غلط می‌کنه به من نده؟؟؟

اشتباه غیرعمد منظورم نیست که فقط نهایتش یه ساعت ناراحتی و از عمرت میره اشتباه عمد و آگاهانه ایه که بخاطرش سال های زندگیت رو با بدبختی سپری می‌کنی 

یاد تتلو افتادم که میگه : 

آدم بد ترین ضربه ها رو از عزیزاش میخوره 

پس جوری زندگی کنید ک عزیزی نباشه 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد تتلو افتادم که میگه : آدم بد ترین ضربه ها رو از عزیزاش میخوره پس جوری زندگی کنید ک عزیزی نباشه

وای وای وای 

روانشناسی زرد اونم ورژن تتلو!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

وای وای وای روانشناسی زرد اونم ورژن تتلو!!

😂😂

من یادش افتادم 

توصیه نکردم 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

یاد تتلو افتادم که میگه : آدم بد ترین ضربه ها رو از عزیزاش میخوره پس جوری زندگی کنید ک عزیزی نباشه

وقتی ضربه ها از یه حتی بیشتر بشه دیگه اون شخص ارزشش رو از دست میده

وقتی ضربه ها از یه حتی بیشتر بشه دیگه اون شخص ارزشش رو از دست میده

وقتی از یک نفر ضربه میخوری در واقع از خود ضربه خوردی 

از انتظاری که خودت شکل دادی از اون آدم ضربه خوردی ! 

کاملا مشخصه وقتی آسیب وارد بشه بهت و طرف مقصر باشه و هیچ توجهی نکنه ارزشش رو از دست میده 

کاملا حق گفتی تک تک حرفات درسته ولی همه جرعت دل کندن وندارن دل کندن ازنزدیکترین کست که داری بدترین ض ...

بخشید اینو میگم 

ولی همچین آدمایی دچار سندرم استکهلم شدن میتونید برید بخونید راجبش اینطوریه تقریبا که قربانی زندانبان خودش رو دوست داره و بهش وفاداره

چون خودم یه زمانی اینطوری بودم میگم منم یه زمانی میمردم برای پدر و مادری پدر و مادری که کوچیک ترین ارزشی براشون نداشتم و ندارم و کاملا از عمد برنامه ریزی میکنن هر دو با هم گند بزنن تو زندگیم 

هیچ کس از روح و روان آدم با ارزش تر نیست 

دقیقا همچین آدمایی رو باید حذف کرد

بستکی به شرایط و موقعیت و مشکل داره 

گاهی اوقات باید انتظار رو حذف کرد ! 

گاهی اوقات هم میزان بد رفتاری بالاس باید حذف کرد 

بستکی به شرایط و موقعیت و مشکل داره گاهی اوقات باید انتظار رو حذف کرد ! گاهی اوقات هم میزان بد رفتار ...

نمیشه انتظار رو حذف کرد 

مگه میشه از یه نفر انتظار نداشت باهات درست رفتار کنه وقتی داری باهاش درست رفتار می‌کنی ؟

من کلا منظورم از آسیب تو این تاپیک آسیبی بود که روح و روان و جسم و جون و عمر آدم رو مورد هدف قرار بده و تو حتی خواب آرومی نداشته باشی بخاطر طرف!!! چرا باید همچین فردی تو زندگی آدم باشه ؟

اونی که رفتارش بد نیست ولی اختلاف نظر دارین بدون بی احترامی که رفتارش آسیب حساب نمیشه آسیب جدی

نمیشه انتظار رو حذف کرد مگه میشه از یه نفر انتظار نداشت باهات درست رفتار کنه وقتی داری باهاش درست رف ...

بله از این دیدگاه شما 

این نوع آسیب صد در صد باید حذف بشه ! 

دلیلی نیست تحمل کنید ! 

بله از این دیدگاه شما این نوع آسیب صد در صد باید حذف بشه ! دلیلی نیست تحمل کنید !

آره ولی هنوز تو فرهنگ ما جا نیافتاده 

ولی عیبی نداره که آدما هم تاییدت نکنن ولی راهت درست باشه 

آره ولی هنوز تو فرهنگ ما جا نیافتاده ولی عیبی نداره که آدما هم تاییدت نکنن ولی راهت درست باشه

گاهی اوقات تابو شکنی باید کرد 

این که تو چه خونواده ای هستید و از طرف خانواده اذیت بشی. که انتخاب و .. شما نبود. که بخوایید ضربه بخورید و تحمل کنید و .. 

هرچند آدم انتخاب خودش رو هم اگر ضربه بخوره باز نباید سکوت کنه و ... ! 

این که مردم قضاومت میکنند چون جای شما نیستند ! 

ساده اس