2777
2789
عنوان

چقدر باغ گرون شده😕

250 بازدید | 22 پست

بیست و پنجم عقدمه… به نامزدم گفتم بذار عقد و تو محضر بگیریم بعد برای عروسی باهم نصف نصف کنیم یه عروسی خیلی خوب بگیریم… گفت نه باید باغ بگیریم ماهم باغ میگیریم…. مسخره نیست دوبار باغ؟ الان این بار شد هزینه باغ چهارصد میلیون تومن با ۱۲۰ تا مهمون… بعدشم میگه تو که بابات وضعیتش خوبه چرا استرس داری؟ خب دوست ندارم هزینه الکی کنیم… عقد دیگه باغ میخواست؟

خدا بخیر کنه 🤦‍♂️😂شروع شد

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما جشن عقد یا تو باغ شخصی میگیریم 

یا تالار 

این که بریم باغ اجاره کنیم واسه جشن عقد کم پیش میاد

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

عقد و عروسی یکجا بگیرید هزینه ش نصف نصف

منم همینو گفتم بهش ولی قبول نکردن… منم واس عروسی گفتم پس باید بهترین باغ گرمدره رو بگیرین چون که کسی واقعا واس عقد باغ نمیگیره ک ما گرفتیم

وقتی اون داره هزینه میکنه شماهم هزینه کنید اگر دارید زمانی آدم میسوزه که اون نکنه و سو استفاده کنه ازتون 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

افاده‌هاشون زیاده… هی میگه فامیلای ما از آلمان میان… خالم از آمریکا میاد… خب نیاد بذاره واس عروسی بی ...

اینا که خارجن عروسیشون ساده تره والا

بعدم خارج رفتن خیلیییی هم زمان اینا کار شاخی نبوده

وقتی اون داره هزینه میکنه شماهم هزینه کنید اگر دارید زمانی آدم میسوزه که اون نکنه و سو استفاده کنه ا ...

فعلا ک بابای من هزینه کرد بنده خدا… حالا ببینیم اونا چجوری میخوان هزینه کنن