2777
2789

ای بابا حالا من یچی بگم شما ها بیاد بیاین پی؟بابا فشار زندگی تاثیر گذاشته رومممممم.یچی گفتم😐😂

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

مردان نی نی سایتی از آنچه که شما فکرش را میکنید به شما نزدیک ترند😑😐

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما که از این تاپیکها نمیرنیم درخاس میدن شما که تاپیکشم زدین 😂

مرد اگه مرد باشه سایت زنونه نمیاد

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

بعدش چیشد😂

هیچی معلوم شد بیست هفت و بیست شش سالشونه تازه نپرسیده قدو وزنشونم دادن.حالا هرچی من میگم پونزده سالمه اونا میگن نه پونزده عالیی😐بهشون توصیه کردم حتما اخر شبا کافور بخورن بعد لغو دوستی زدم🤣🤣

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

من خاهرم حیلی ازین تاپیکا میزنه ولی کسی نمیاد..🤣

هیچی معلوم شد بیست هفت و بیست شش سالشونه تازه نپرسیده قدو وزنشونم دادن.حالا هرچی من میگم پونزده سالم ...

امان از مرد هَول😂😂😂😂

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

۱۵ سالته؟اینجا چیکار میکنی

هیچی.ول میگردم

چ زیبا گفتی🤣

چ زیبا گفتی🤣

خواهش میکنم زیبا می بینید😂

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️