2777
2789

شما بودید کدومو انتخاب میکردید 

راستشو بگید

مهاجرت تحصیلی  منظورمه 

ادم بره اونجا شوهر ممکنه اصلا گیرش نیاد اگه بالای سی باشه؟؟؟

بیا تا اومدنت دیر نشده.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهاجرتت ولی خب شوهر کن با شوهرت برو

صمُ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید

شوهر به چه کار ادم میاد؟ وقتی ادم پول داشته باشه زندگی خوب داشته باشه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
خب تشکیل خانواده هم یه مرحله از زندگیه‌دیگه

کی گفته؟ این همه ادم که تشکیل خانواده ندادن دارن تا اخر عمرشون کیف میکنن و مجردی سفر میرن و لذت میبرن امتیاز این مرحله رو از دست دادن؟ 

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

المان باید زبان یاد بگیری زبانش هم خیلی سخته البته اگه انگلیسی هم بلد باشی بری کارت راه می افته اگه زبان خوب بتونی یاد بگیری اونجا واسه زندگی خیلی خوبه دولت خیلی هوای مردم رو داره تورم هم که نیست اونجا