2777
2789

آبجی قصد بی ادبی یا فضولی ندارم جهت راهنمایی اومدم تاپیکتون

اینکه من یکیو میشناسم ۴   ۵ سال تو اقدام بودن میرفتن بهترین دکترا و خیلی خرج میکردن اکثر بیماراشون نتیجه میگرفتن ولی اینا انگار نه انگار که میرفتن دکتر اصلا نتیجه ای نداشت براشون 

تا اینکه بعد از این دکتر اون دکتر رفتن رفتن پیش یه عطاری ماهر نه هر عطاری اگه پیگیر باشی معمولا بیشتر جا ها هم هست حدود ۵   ۶  ماه از داروی گیاهی و رژیم و یه سری چیزا استفاده کردن و نتیجه گرفتن حامله شد که هیچ تازه بچه پسر هم شد 

پس شما نا امید نباشید 

اول برید بگردید چندتا دکتر خوب پیدا کنید اگه دیدید نتیجه نمیگیرید برید عطاری از روش طب سنتی و اینا...

پندار نیک گفتار نیک کردار نیک. پسر آریایی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آبجی قصد بی ادبی یا فضولی ندارم جهت راهنمایی اومدم تاپیکتوناینکه من یکیو میشناسم ۴ ۵ سال تو اقدام ...

از دکترا ک فعلا نتیجه نگرفتم عطاری خوی هم سراغ ندارم باید پیدا کنم اینم امتحان کنم 

از دکترا ک فعلا نتیجه نگرفتم عطاری خوی هم سراغ ندارم باید پیدا کنم اینم امتحان کنم

آبجی نا امید نباشید آدم هست بعد ۱۰ سال بلاخره نتیجه میگیره فقط سعی کنید به صورت جدی پیگیر دکتر خوب یا عطاری  باشید

من دلم روشنه و یه حسی بهم میگه حتما مادر میشید

پندار نیک گفتار نیک کردار نیک. پسر آریایی