من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
روحشون شادچند وقتتون بود که فوت شدنمن ۱۳ سالم بود تقریبا
فداتشم عزیزم همچنین پدر شما
من ۶ ماهه تو شکم مامانم بودم ینی روم حاملخ بود پدد و برادرم تصادف میکنن فوت میشن🥲
وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
خیلی خیلی سخته مادرت چی کشیده خدا به دل شما و مادر عزیزتون صبر بده
خیلی عزیزم
دورت بگردم من فداتشم خدا پدرتو بیامرزه ❤️
وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
خدا نکنه عزیزم انشاالله شما سلامت باشید همیشه خدا مادرتون براتون حفظ کنه انشالله شاهد موفقیت های روز ...
همچنین خانواده تو زیبا رو