2777
2789

من ۱۸ سالمه و هدف دارم و درس میخونم و اصلا به ازدواج فکر نمیکنم ولی یه خواستگار دارم که آدم خوبیه ولی ۱۵ سال اختلاف سنی داریم

واقعا نمیدونم چی کار کنم میشه راهنماییم کنید

چون آدم خوبیه و شرایط مالیش بد نیست یه عده میگن گزینه خوبیه ولی درکل به خاطر سنش و یه سری چیزای دیگه خیلیام موافق نیستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبول نکن 

یک درس داری 

دو اختلاف سنی بسیااار بالاست 

سه بعدا توی جامعه موردای بهتر از این گیرت میاد..........

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

خودت اگه حس خاصی بهش نداری به نظرم قبول نکن درستو بخون انشالله موفق میشی

ممنون

حس خاصی که ندارم ولی چون اخلاق برام خیلی مهمه و تا جایی که میدونم اخلاق ایشون خیلی خوبه نمیتونم درست تصمیم بگیرم