2777
2789

اگه شما باشید حرف دلتون رو گوش می کنید یا حرف مشاورتون رو 

من درگیر به مشکل عاطفی شدم مشاورم یکیشون میگه ول کن و رها کن یکی میگه تلاشت رو بکن که فردا روزی شرمنده خودت نشی شما جای من بودید چیکار می کردید 

😑😳یکی از این مشاور ها 

قلبته

یکی از این مشاور ها مغزت ؟

یا واقعا مشاور هستند ؟

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب ما اول باید بدونیم چه اتفاقایی بینتون افتاده بعد تصمیم بگیریم.. کلی بخوام بگم اگ میدونی طرفتم دوست داره و تلاشات یه طرفه نباشن حرف دومی رو گوش کن

اینجانشد‌اون‌دنیا‌باشه‌قرارِ‌منو‌تو... :)❤️‍🩹

جایی که میخوای شرمنده دلت نشی 

اگر اون لحظه حرف عقل و منطق رو گوش نکنی

یادت شرمنده تمام وجودیتت میشی ! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

با سلام بین شما و طرف مقابل، مشاور صرفا شخص ثالثه که راهنمایی اتون میکنه. در نهایت تصمیم گیرنده اصلی خود شما هستید.

با کمک خدا و تلاش تو ، زمان خیلی مسائل را تغییر خواهد داد💚
نه مشاور هستن با دونفر صحبت میکنم

ماشاالله مشاور ها هم نسبت به زندگی شخصی خودشون دارن مشاوره میدن نه با عقل و منطق 

اره یکی میگه فراموش کن یکی میگه ارتباطت رو حفظ کن واقعا گیجم

داستانت رو نمی‌دونم 

هر چند می‌دونم مثل تمام داستان هاچ هستش فقط محتویاتش یکم فرق می‌کنه 

تهشون همینحایی که تو هستی 

اون مشاوری که میگه رابطه رو حفظ کن مشاور نیست کلا 

هیچی از مشاوری هم نمیدونه