2777
2789
عنوان

یه مسلمان میتونه تغیرر دین بده

42 بازدید | 6 پست

من ادم مذهبی هستم الان نیاد بریزین سرم که امضات ایه قرانه و فلان و....  صرفا داذم سوال میپرسم

حالا جدا از اون یه مسلمون زاده میتونه یه. ودی یا مسیحی بشه؟ 

من از یه نفر شنیدم میتونه حتی قانون بشه ولی بهشرطی که تبلغ نکنه

صمُ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله ولی نباید تبلیغ کنه نباید دیگرانو تشویق کنه 

شاید خیلی از آدمها باشن تغییر دین داده باشن ولی کسی نمیدونه

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت

بله می‌تونه دین یچیزیه که آزاده هرکس می‌تونه خودش انتخاب کنه ولی بنظر من خیلیا برمیگردن دوباره به دست خودشون من یکی از اقوام خیلی نزدیکم مسیحی شد بعد از چندسال دید اصلا حالش خوب نیست و بدتر هم شده برگشت به دین اسلام

یعنی مثلا میتونه شناسنامه ای بکنه مثلا مسیحی ولی به کسی نگه

صمُ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید