یا خدا دختر منم گرفت همش حس خفگی داشت اکسیژن خونش افتاد بستری شد...
من الان دوتا دختر مدرسه رو دارم فردا هم همزمان کلاس شادشون برگزار میشه در حال حاضرم پول ندارم گوشی بخرم ماییم ویه گوشی😔خدا نفسمونو زره زره دارن قطع میکنن😔
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من یه ماهه مریضم از سرفه دارم خفه میشم و سر درد شدید یعنی بلند میشم از جام سرم درد میکنه
اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️
وای واقعا یه ماه طول کشید؟من الان چند روزهخیلی کلافه ام😭
الان هم مریضم بازم
منم بخدا کلافه شدم دیگه نمیتونم تحمل کنم ۱۰۰ بار دکتر رفتم 🫠
اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️
پسر منم یک ماهه سرفه میکنه، سرفه خلطیخودمم یک هفته همش سردرد می شدم
منم بدجور سرفه میکنم یعنی انگار دارم خفه میشم
سر دردم که بدجور دارم