2777
2789
عنوان

به زور ازم گرفتنش😭😭

125 بازدید | 17 پست

خیلی ناراحتم خیلی زیاد😭😭

حتی امروز صبح هم برده بودمش دامپزشکی همه واکسناشو زدن حمامش کردن واسش غذای مخصوص گرفتم ظرف آب ظرف غذا گرفتم😭(گربه م خیابونی بود)

همه عاشقش بودن تو تراس دوممون و کلا تو خونه نگهش میداشتیم بابامم خبر داشت و اوکی بود که یه دفه اومد گرفتش گفت باید بندازیش بیرون حیوون نگه داشتن تو خونه خط قرمز منه...مامانم کلی با بابام حرف زد خواهرم گربه رو گرفته بود بغلش که نگیرتش داداش کوچولومم گریه میکرد

ولی بابام از دست خواهرم کشیدش بردش تو کوچه در رو روش بست😭😭

از نیم ساعت پیش تاحالا هرچی از پشت پنجره نگاهش میکنم پشت در نشسته و به طرز سوزناکی میو میو میکنه و از پشت در تکون نمیخوره😭😭😭

خیلی ناراحتم باورم نمیشه هممون دوستش داشتیم این همه هم هزینه کلینیک کردیم...😭😭😭

دیگه نمیتونم برش گردونم😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارترررررررررررررررررررررررررررررررررر

من قبلا توی یکی از تاپیک‌هایی که درمورد گربه‌ات زدی شرکت کردم!!!!!!

گناه داره!!!!!!

شما همتون در برابر اون گربه مسئول هستید!

نمیشه که یکی دو روز بیارینش و وابستش کنید و بعد ولش کنید که!

میدونم شهر ما نیستید وگرنه خودم سرپرستی گربه رو قبول میکردم!!!!!!!!!!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

مگه اسباب بازیه؟😭

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

کاش از اول نیاورده بودیش بی نوا اون الان کاملا خونگی شده و بیرون نمیتونه از پس خودش بر بیاد کاش از ا ...

دیروز آورده بودمش اونم چون قبلا تو خیابون بهش غذا میدادم بهم وابسته شد همراهم اومد حدود 1 ماه و خورده ایش بود خیابونی بود😭

خیلی خوشگل بود خیلی دوست داشتنی بود😭

دیروز آورده بودمش اونم چون قبلا تو خیابون بهش غذا میدادم بهم وابسته شد همراهم اومد حدود 1 ماه و خورد ...

الان کجاعه؟

برو بیارش اسیییییییییییی😭

گناه داره!

وابستش کردید!

اون دیگه نمیتونه بیرون زندگی کنه!

میمیره خدایی نکرده!

استارتررررررررررررررررررررررررررررررررررمن قبلا توی یکی از تاپیک‌هایی که درمورد گربه‌ات زدی شرکت کرد ...

چیکار کنم بابام از اولش راضی نبود زیاد😭

ولی هممون خیلی دوستش داشتیم از وقتی اومده بود جو خونه کاملا تغییر کرده بود و حال همچون بهتر بود از لحاظ عاطفی😭

پشت در تو کوچه مونده😭😭نمیتونم بیارمش بابام نمیزاره خدایا😭

بابات کجاعه؟

گربه چند وقتشه؟

کدوم شهری؟

چیکار کنم بابام از اولش راضی نبود زیاد😭ولی هممون خیلی دوستش داشتیم از وقتی اومده بود جو خونه کاملا ...

میدونم حیوون خونگی اینطوریه

میاد و همه رو عاشق خودش میکنه

خودم دارم

بابات کجاعه؟گربه چند وقتشه؟کدوم شهری؟

بابام تعطیله خونه ست

یک ماه و خورده ای ولی از اولش خیابونی بوده

شیراز

به کسی نمی‌خوام واگذار کنما اگه راهی باشه می‌خوام خودم نگهش دارم😭

بابات کجاعه؟گربه چند وقتشه؟کدوم شهری؟

بابام رفته سرکار به مامانم گفتم بیارمش گفت نه بابات راضی نیست تو خونه جنگ راه میوفته

یک ماه و خورده ای ولی از اولش خیابونی بوده

شیراز

به کسی نمی‌خوام واگذار کنما اگه راهی باشه می‌خوام خودم نگهش دارم😭

بابام تعطیله خونه ستیک ماه و خورده ای ولی از اولش خیابونی بودهشیرازبه کسی نمی‌خوام واگذار کنما اگه ر ...

بالاخره بابات خونست یا بیرون؟

کوچولوعه که!☹️

ولی به‌نظرم برو بیارش

اگه واقعا دوسش داری

اگه نداری که ولش کن دیگه! خودش میره یه جای بهتر

عزیزم ولی اون گربه شما نیست که بخوای واگذارش کنی یا نه! چون دیگه شما اونو بیرون کردید!!!

اصلا منم اون طرف ایرانم