2777
2789

استارتر میاد یه خاطره یا اتفاق معمولی از زندگیش رو تعریف میکنه

بقیه چنان بنزین میریزن رو آتیش که طرف مجبور بشه یا یه فصل طرف مقابل و کتک بزنه یا قطع رابطه کنه 😐

اماااااااا 

امان از وقتی که پای خانواده شوهر در میان باشه تا طرف وارد یه جنگ تن به تن با قوم شوهر نکنن و تا پای طلاق نکشونن ول نمیکنن

بعدم که چیزی گفت میگن واااا تقصیر خودته خب 

سال اول عضویتم تو سایت یه خانومه بود تاپیک زده بود درباره شوهرش. همه بهش گفتن داره خیانت می‌کنه. تو روش دربیا و این حرفا.

طبق نصیحت‌ها عمل کرد. فهمید اشتباه کرده و کلا قضیه چیز دیگه بوده. (جزییات یادم نیست.) بعد تاپیک زده بود و ناله می‌کرد که به نصیحت‌های اینجا گوش نکنید. الان شوهرم از من ناراحته و سرد شده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنونده باید عاقل باشه

جایی که دهه نودی هم عضوه و نمیدونیم طرف مقابل چه سن و شرایط و تجربه ای داره، جای خوبی برای تصمیم گیری نیست. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
سال اول عضویتم تو سایت یه خانومه بود تاپیک زده بود درباره شوهرش. همه بهش گفتن داره خیانت می‌کنه. تو ...

منم یادمه

نفرین میکرد

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
خب نباید بیان اینجا درباره مشکلات جدی نظر بخوان که.من خودم با مادرشوهر وارد جنگ شدم و حتی ازشون شکای ...

حرف منم همینه

ولی بعضی وقتا حتی موضاعات خیلی کوچیک هم الکی کلی گنده میکنن 

در کل آدم هیچ حرفی از زندگیش نباید اینجا بزنه

خب نباید بیان اینجا درباره مشکلات جدی نظر بخوان که.من خودم با مادرشوهر وارد جنگ شدم و حتی ازشون شکای ...

خخخ احیانا جاری بزرگ من نیستی؟؟؟ اخه اونم از خاهرشوهرا شاکی شده بود دادگاهی😂😂😂😂ولی خب بعداونم باز حیاشون نشد و تو زندگی مام اذیت میکردن ک با لگد شوتشون کردم

چون اینجا کلی کاربر مجرد یا کاربرای بچه سال داره که فک میکنن زندگی متاهلی هم مثل دوست دختر دوست پسریه که تا تقی به توقی خورد کات کنن شنونده باید عاقل باشه من خودم در شرایطی که طرف خیلی مشکلش حاد باشه میگم به جدایی فک کنه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
سال اول عضویتم تو سایت یه خانومه بود تاپیک زده بود درباره شوهرش. همه بهش گفتن داره خیانت می‌کنه. تو ...

یادم  اون بنده خدارو .من از ۹۶ اینجام هیچ وقت تاپیک نزدم ولی شده توتاپیک ها یه چیزایی تعریف کردم یادم مدام هیت میدادن خانم خودت زدی به خواب شوهرت داره خیانت می کنه درصورتی که من خیالم راحت. یا یبارگفتم دخترم آیفون خریدم خیلی وقت پیش حمله کردن ناز باراوردی فردا خونه شوهر طلاق میگیره .حرفای عجیب 

کلی موارد این چنینی اینجا بوده

همین الان داشتم یه مورد این شکلی میخوندم 

به جای دلداری دادن طرف میان شیرش میکنن که بره با همسرش دعوا کنه

چون اینجا کلی کاربر مجرد یا کاربرای بچه سال داره که فک میکنن زندگی متاهلی هم مثل دوست دختر دوست پسری ...

کاربرای کم سن کنار بذاریم .یسری هستن هنوز تو قرن های گذشته گیر کردن با رفتارها وعقاید عجیبشون