2777
2789
عنوان

وصلت دختر لر و پسر ترک

50 بازدید | 7 پست

سلام خانم ها وقت اتون بخیر

ما لر هستیم و برای دختر یکی از آشنایان یه خواستگار ترک اومده

جهت تحقیق، شما راجع به پسر/مرد های ترک چیزی می دونید؟

اینکه در مسائل عاطفی، ازدواج و زندگی چطوری هستند؟

ضمنا اینکه طرف مقابل ترک اردبیل هستند.

با کمک خدا و تلاش تو ، زمان خیلی مسائل را تغییر خواهد داد💚

ولی در کل زیاد به نظرم ربطی به قومیت نداره .

بیشتر درمورد خود پسره تحقیق کنید ممکنه قوم و طایفه عالیه داشته باشه ولی خودش خدایی نکرده اخلاق خوبی نداشته یا برعکس. خود پسره و خانوادش مهم تره گلم

پیرینسس🎀🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی در کل زیاد به نظرم ربطی به قومیت نداره .بیشتر درمورد خود پسره تحقیق کنید ممکنه قوم و طایفه عالیه ...

بله حرف شما کاملا صحیح ئه.

خانواده ما قراره که در خصوص تحقیق کمک حال خانواده دختر باشن، من قبلا تاپیک های سایت رو در خصوص ترک ها خونده بودم. متاسفانه کاربر ها نکات منفی که گفته بودن بیشتر از موارد مثبت بود... .

وای مرداشون بد نیستن ولی زناشونزبون هم بلد نیست پدرشو درمیارنخاله بنده خدای من دقیقا همین بوددیوانه ...

میشه بپرسم شوهرخاله شما چه رفتاری داشتن؟

ما از خانواده دختر پرسیدیم گفتن خانواده آرام و باشخصیتی به نظر میومدن

میشه بپرسم شوهرخاله شما چه رفتاری داشتن؟ما از خانواده دختر پرسیدیم گفتن خانواده آرام و باشخصیتی به ن ...

شوهرش زور گو و خود رای و دستور بده و بی منطق و ...

البته نمیشه گفت که همه یک قوم اینطوریه ولی ازین مدلا زیاد دیدیم

خانوادش هم که کلا جلو خالم ترکی حرف میزدن و کلی دخالت و زورگویی و ...

فک کن بنده خدا هر سال الان پونزده بیست ساله که باید تا تهران و کرج و قم و ... بره که کادوی عید خواهرشوهراشو بدن

نمیدونم انشالله اونا اوتطوری نباشن