2777
2789

من.....بعدش زندگیمو کردم........چیکار کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید دختر بودی ؟

بلی

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
سخت بود برات درس این ها خوندی دوباره ازدواج کردی

نه سخت ادامه دادن با اون آشغال بود......نه سرکار میرم......هنوز ازدواجم نکردم

نه سخت ادامه دادن با اون آشغال بود......نه سرکار میرم......هنوز ازدواجم نکردم

خوب کردی جدا شدی 

چند سالته منم دارم جدا میشم .میدونم کارم خوبه ولی نگرانم

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

خوب کردی جدا شدی چند سالته منم دارم جدا میشم .میدونم کارم خوبه ولی نگرانم

38 سال........الانم میگم یا خوبش یا هیچکس

من یه بار تو نامزدی جدا شدم. ولی رابطه نبود دخترم بودمبعدش هم کلی خواستگار داشتم الانم که متاهلم ‌و ...

چه عالی 

منم رابطه نداشتم چ تد سال طول کشید طلاقت

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

خوشبحالت

عزیزم لطفا از کلمه خوشبحالت بکار نبر

من اون دوران نابود شدم  اینقدر گریه میکردم اصلا حالم خوب نبود اینقدر روزای سختی با فشار روانی گذروندم تا برگشتم به زندگی عادی

انشالله شماهم عاقبت به خیر بشید

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم لطفا از کلمه خوشبحالت بکار نبرمن اون دوران نابود شدم اینقدر گریه میکردم اصلا حالم خوب نبود ای ...

عزیزم منم داره جدا میشم و الله شرایط ام بدتر بود فقط گریه و دعوا و بود من الان ۱ ساله کارم تو دادگاه

اکانت ۳ نفره مون💞🤪