2777
2789
عنوان

ایا همچین چیزی واقعیت هستش

75 بازدید | 14 پست

یه پسره ۱۸ ساله 

که خودش ماشین داره  سخنران انگیزشی باشه 

سخنرانی مذهبی بکنه.  در حضور آیت لله خامنه ای  

سخنرانی حماسی در ارتش  اخلاق خوب و مهربون 

یه آدم تو این سن مگه میشه  

لطفا یه نظری راجبش بدید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدرش کفاشی میکنی از اینا که واکس و در دوز کفش میکنن

الکیه پشت پرده چیز دیگه یه

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

پارتی و گردن کلفتی

وگرنه تو این سن نه سوا‌د و دانش و علم کافی میشه داشت

نه صلاحیت مشورت‌ و انگیزه دادن به بقیه

و نه حتی درامد شخصی

یه احتمال دیگه هم اینه که از بچگی مثلا ۵/۶ سالگی تو این فضاها بوده مثل این بچه هایی که تو تلویزیون میان قران میخونن که اونم باز لازمش پارتیه

توی سن هیجده سالگی در حضور خامنه ای سخن رانی کرده توی یه موسسه فن بیان تدریس میکنه

چیر عجیبی نیست تدریسش از رو اینع ک این اقا استعداد داشته

خانواده داشته که تحصیلات داشتن و کشفش کردن

از اون طرف خانوادش از نزدیکان مقامات بودن و خودشو اینطرف اونطرف ثابت کرده 

اجازه سخرانی گرفته♥️همین

.✿.

پارتی و گردن کلفتیوگرنه تو این سن نه سوا‌د و دانش و علم کافی میشه داشتنه صلاحیت مشورت‌ و انگیزه دادن ...

اخه من تعجبم اینه آخه پدرش کفاشی داره یعنی کفش اینا واکس میزنه  خودم کفش بردم پیش باباش

چیر عجیبی نیست تدریسش از رو اینع ک این اقا استعداد داشتهخانواده داشته که تحصیلات داشتن و کشفش کردناز ...

اخه من تعجبم اینه آخه پدرش کفاشی داره یعنی کفش اینا واکس میزنه خودم کفش بردم پیش باباش