2777
2789
بیمارستان بچم بستری و پول ندارم فلاکس چای مو پر کنم موجودی م م صفره تک تنها دیگ چی بدتر از این

دم غروب واین حرف توبیشترداغونم کرد.درخواست میدم قبول کنم برات بریزمم

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا خب

کوزتی میکردم خواهر🥲هبچی ندارم طاقتم ندارم برم درست کنم سرم گیج میره

هنوز کارامم تموم نشده

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
دم غروب واین حرف توبیشترداغونم کرد.درخواست میدم قبول کنم برات بریزمم

ن عزبزم همین ک گفتی یک عالمه مرسی همش از شوهر ظالم کنه یک هفته س سراغ من بچه ش نگرفته بی پول تو بیمارستانم

منم زیر پتوم🫠

از صب خونه رو تمیییییییس کردم،دوش گرفتم الانم از ساعت ۳ونیم‌خواب بودم تازه بیدار شدم👀

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

ن عزبزم همین ک گفتی یک عالمه مرسی همش از شوهر ظالم کنه یک هفته س سراغ من بچه ش نگرفته بی پول تو بیما ...

من خودم دوس دارم توقبول کن چه کارداری منتظرم عزیزم 

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.
دورت بگردم😭چقدر نیاز داشتم به این دعات خدا به همه ارزوهات برسونتت الهی 🤲🏻🫂🥹

من درکت میکنم چون دوران شما رو گذروندم.

ولی بدون که سختی های زندگی فقط با ازدواج تموم نمیشه.

بعد ازدواج هزاران مشکل دیگم هست.

من خودم تو مجردی از ترس تنها موندن و از وجود کیس های بدرد نخورد و نبود خواستگار خیلی حرص خوردم و خودم رو پیر کردم. همش دعا و قران خوندم و ختم کردم.

تا آخرش ولش کردم گفتم نمیشه و یه توسلی هم کردم تا آروم شم و یدفعه ازدواج کردم.

دلت رو آروم کن با هر چیزی که میدونی و بلدی.

تمرکز نکن اینقدر رو ازدواجت

خدا بزرگه دوستت داره و میبینتت.

منم دعا کن.

♥️

آمین بگو. خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو سبزمن

خودتو خل میکنیا.جاری و مادرشوهرات رو گوسفند فرض کن 😂

😂😂😂😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬