2777
2789

اگه دوست داشت انقدر راحت ولت نمی‌کرد 

ارزششو نداره عمر و جوونیتو توی همچین روابطی حروم کنی که تهشم معلوم نیست به کجا ختم میشه

کتاب بخون،ورزش کن یا اگه هنری کلاسی چیزی قبلاً دوست داشتی بری الان برو که سرت گرم بشه کمتر بهش فکر بکنی

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

مال تو رو نمیدونم ولی مال من فراموش کرده💔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کجا میدونی

از اونجا میدونست غروبای جمعه چقدر دلتنگم همیشه یا زنگ میزد یا پیام ولی الان خیلی وقت گذشته..... معلومه یادش رفته

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
اگه بدونن دلتنگی سواستفاده میکنن

دقیقا

آره عزیز یادش رفته چجورم

من خ ر باور نمیکردم منو واقعا نمیخواد دیگه

هزار بار رفتم سمتش.دم خونشون.دانشگاه.با مامانش حرفیدم.با داییش.داداشش.

فقط تحقیر و بی مهری دیدم

الان اون عقد کرده داره به عشق و لا سش میرسه

من مثل اسک لا قفلی زدم روش.تازه واسه من 9 سال شده هااا

تراپی رفتم.قرص هم میخورم.ولی حالم تعریفی نداره

insta :  amiiid619

آره عزیز یادش رفته چجورممن خ ر باور نمیکردم منو واقعا نمیخواد دیگههزار بار رفتم سمتش.دم خونشون.دانشگ ...

متاسفم. یه سوال داشتم ازتون. آقاهستیدشایدبدونید. من سربی توجهی دوست پسرم بهش، گفتم دیگه زنگ نزن وولم کن بی توجهی میکنی دیگه ولم کن. خییییلی وابسته بودم بهش ازبس اذیت میکردگفتم کات. اونم رفت. بعدازیه ماه زنگ زدکه بلاکش کرده بودم. شمارمم داره هنوز. به نظرتون براچی برگشت؟ میدونم دوست داشتنی درکارنیست ولی نمیدونم چرابازتماس گرفت که بلاک بود؟ متنفرم دیگه ازش

متاسفم. یه سوال داشتم ازتون. آقاهستیدشایدبدونید. من سربی توجهی دوست پسرم بهش، گفتم دیگه زنگ نزن وولم ...

رفته دوراشو زده حتما بهتر پیدا نکرده

زیاد دنبال دلیل نباش توی این موارد و پسرا

حالا من اح مق برعکسم.شبیه دخترام ولی پسرا اکثرا همینن.

insta :  amiiid619

آره عزیز یادش رفته چجورممن خ ر باور نمیکردم منو واقعا نمیخواد دیگههزار بار رفتم سمتش.دم خونشون.دانشگ ...

ولی بازخوب بودخودم گفتم کات قبل ازاین که اون بگه. انگارازخداش بودبگم کات. ولی نمیدونم چرابعدازیه ماه باززنگ زدبعدم شمارمم هنوزداره. فکرمیکردم دوسم داره. بی توجهی میکرداعتراض مبکردم میگفت کاردارم واینا منم باورمیکردم. دیگه نگودوست داشتنی درکارنبوده

رفته دوراشو زده حتما بهتر پیدا نکردهزیاد دنبال دلیل نباش توی این موارد و پسراحالا من اح مق برعکسم.شب ...

اره تعجب کردم شماهنوزوابسته هستید. آخه پسرازودجایگزین میکنن. دوراشونزد. مطمعنم باچندنفربودهمزمان