2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل یک لحظه میایید

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 25 پست
باید چیکار کرد

ببین به مرور عادت می‌کنی و یاد میگیری باید بگذری ،من تو زندگی زناشویی یاد گرفتم که هردو طرف بای کوتاه بیان وگرنه نمیشه زندگی کرد یه موقع ما ،و یه موقع شوهرامون دیگه ،گیرنده به این مسائل ،یا حرفا ناراحت بشو اما کشش نده ،چون گفتار و رفتار ما با مردان خیلی فرق داره ،و ما انتظار داریم مثل خودمون باهامون حرف بزنه اما این امکان پذیر نیست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگم والااون حرفش درست بود گفت با بابات برو؟

نه صد در صد حرف اونم اشتباه بوده

مردا اکثرشون فقط هیکلشون بزرگ شده

رفتاراشون خیلی بچگونست 

طول میکشه اخلاقش دستت بیاد بدونی چجوری رفتار کنی

ببین به مرور عادت می‌کنی و یاد میگیری باید بگذری ،من تو زندگی زناشویی یاد گرفتم که هردو طرف بای کوتا ...

خب الان من باید چیکار میکردم

وقتی مثل بچه ها رفت و قهر کرد...

نباید بهش زنگ میزدم؟

اخه خانوادشم خونه نیستن. اونا فکر میکنن پیش منه. ولی رفت خونه

خب الان من باید چیکار میکردموقتی مثل بچه ها رفت و قهر کرد...نباید بهش زنگ میزدم؟اخه خانوادشم خونه نی ...

سخت نگیر ،بزار بگذره ،منم اصلا طاقت قهر و دعوا ندارم و نداشتم برا همینم همش اذیت میشدم و دیگه تصمیم گرفتم چیزی که دست من نیست گیر ندم