2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل یک لحظه میایید

170 بازدید | 25 پست

سلام عزیزان

دیروز نامزدم اومد خونمون منم خسته بودم ولی خب هر چی گفت گوش کردم. اما بعضی حرفاش واقعا زور بود‌ . مثلا دیروز دید من خستم بهم گفت بیا بریم برا تولد خواهرم کادو بخرم . اولش گفتم واقعا خستم فردا بریم. چندین بار گفتم باز حرف خودشو زد منم گوش دادم. بعد وقتی اومد با هم پیاده رفتیم تا ی روسری خریدیم بعدش وقتی اومدیم من خییلی خوابم میومد ههی میگفت اب بیار فلان کارو انجام بده منم انجام دادم. 

دیگ رفت تا فردا ‌. که امروزه . بهش گفتم بیا ی سفر بعد از عروسیمون بریم ترکیه. ب شوخی گفتم یعنی همینطوری نظر دادم‌. بهم جواب داد با بابات برو😐😐 خیلی ناراحت شدم . بهشم گفتم ناراحت شدم. براش اهمیتی نداشت. بعد بهش گفتم اصلا با تو جایی خوش نمیگذره . الانم اگر نبودی من دوستام بیرون بودم. (دوستام امروز رفتن بیرون) گفتش من میرم . فک کردم الکی میگه . گفتم باشه برو

رفت..😐🫠 بهش زنگ زدم گفتم بیا گفتش تو بهم گفتی که برم

منم بهش گفتم کی همچین حرفی زدم؟؟؟ تو گفتی میخوام برم منم گفتم برو. مثل بچه ها قهر کرد

واقعا دیگ دارم دیوانه میشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق داری ! 

مردها مثل ما خانوما نیستن با همههه توان مایه بزارن توی رابطه !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خب اشتباهاتت زیاده. 

وقتی خسته ای ینی خسته ای تووقتی ب خودت احترام نذاری طرف رییس جمهور و پیغمبرم باشه بهت احترام نمیذاره. نباید هیچ کاری میکردی.

این اولین اشتباهت.

دومین اشتباه. حاضرجواب باش بهت میگه با بابات برو بگو توفکرشم اتفاقا پیشنهاد بابامه ازتو ک آبی گرم نمیشه برا من و خودشو مامانم بلیط گرفته. 

و دیگه ادامه نده . و حرف رو عوض کن.

سوم وقتی میگی برو دیگه زنگ نزن . حرفت میشه تف سربالا.

چهارم ب کسی ک احترامتو نداره احترام نذار.

نگو ناراحت شدم بشورش آویزونش کن.