2777
2789

از منی بشنو که سال ها تو رابطه سمی بودم، چند تار از موهام سفید شد، مدام مریض میشدم، سینوزیت مزمن گرفته بودم، کل زمستون و پاییز سرماخورده بودم انگار، کات کردم

انقدر حالم بد بود کیست هموراژیک پیدا کردم 

ولی از وقتی وارد یه رابطه سالم، بدون استرس و اضطراب شدم

حتی یک بار هم مریض نشدم. تا الان فکر میکردم بدنم کلا ضعیفه. الان فهمیدم به خاطر استرس مزمنی بود که داشتم، همه همکارام مریض شده بودن، حتی خود نامزدم هم مریض شده بود، اما من اصلا ازشون نگرفتم 

اینه معجزه آرامش 

تو رابطه سمی نمونید خواهرای عزیزم، مراقب جسم و روحتون باشید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری نمونیم. منم مدام مریضم. بخاطر چشم چرونی و هیزیه شوهرم ارامش ندارم.

اگه نمیتونی جدا شی از تمرین هایی استفاده کن که احساس شاد بودن بهت میده 

استرس رو خدا برای ما افریده که حالمونو بد کنه خودمونو از اون وضعیت نجات بدیم. اگه به این نتیجه رسیدی که نمیشه خلاص شد. بپذیر وبا وجود مسکلات شاد بودن رو تمرین کن. شادی حق همه ماست. چه کسانی که مسکلات دارن چه کسانی که ندارن 

حق با شماس من مسیر کاملا اشتباهی رو رفتم خیلی اشتباه کردم با همچین آقایی دوست شدم خیلی کارهای خلاف ش ...

چقد مث من

منم پشیمونم. دوسال عمرمو تلف کردم 

هم عمر هم روح و اعصاب و جسمم داغون شده 

میدونم ب دردم نمیخوره. میدونم نمیشه ولی نمیتونم وابستش هستم

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
جدایی از رابطه سمی مثل جون کندنه اما بعدش رهایی و ارامشه

اره میدونم کاش بتونم 

فعلا ک خودمو باختم

چن روزه لب ب غذا نمیتونم بزنم

مدام گریه و فکرای داغون

اصلا نمیدونم دارم چیکار میکنم

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...

خودتون بخاطر یکی دیگه عذاب ندید خدایی نکرده ی بیماری مثل ام اس بگیرید کی جوابگو هستش؟ اون آدم فراموش میشه اما سلامتی دیگه بدست نمیاد خیلی بیماری ها بخاطر ناراحتی و استرس پیش میاد