2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قابلمه خواستی بگیری باید وزنش خیلی سنگین باشه وگرنه به درد نمی‌خوره 

من فقط یه دونه دارم اما عالیه

تهدیگ هم توش عالی درمیاد چون ضخیمه 

اما ظروف پذیرایی زیاد دارم مسی

ظروف پخت و پز ندارم جز همون قابلمه

پذیرایی مسی خوب نیست قابلمه بگیر یا تزییناتی نقره بگیر تابلو و سینی و....من نقره دوست دارم 

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
قابلمه یا ماهیتابه بگیر از هر کدوم ۱ الی ۲ تا برای استفاده شخصی

نگاه من ۴تاقابلمه مسی،یک دیگچه کوچولو،یک مایتابه،یک شیرداغ کن،۸تانمکدون۵تاسرویس سماور،یک کتری یک قوری،یک پارچ،یک دیس مرغ خوری،یک شکلات خوری،یک چراغ والور،۲تاشات قهوه،۱تنگ و۶تاشراب خوری،۶تالیوان،۳تاسینی مسی کافیه یانه

نگاه من ۴تاقابلمه مسی،یک دیگچه کوچولو،یک مایتابه،یک شیرداغ کن،۸تانمکدون۵تاسرویس سماور،یک کتری یک قور ...

این ها رو داری؟؟🙄

خب خداروشکر دیگه کافیه عشقم ، مس بعد یه مدتی در اثر رطوبت رنگش تغییر میکنه باید بشور بسابی سخته ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

نه پذیرایی مسی دوست ندارم به نظرت سرویس پذیرایی برنجی خوبه خیلی قشنگه

زود دلت رو میزنه من داشتم به یکسال نکشید خسته شدم ازشون حالا شاید تو فرق کنی ولی واقعا کسل کننده میشه مخصوصا توی خونه هم سن و سالام نمی دیدم وسایل برنز داشته باشن احساس میکردم سلیقه سن بالاهاس

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔