2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استامیفون

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

زندگی ها سخت شده 

اکثر ادمها افسردگی دارن 

ولی راهش این نیست 

شعار نمیدم خودمم بارها بهش فکر کردم و تا نزدیکش رفتم 

ولی به خودم یه فرصت دادم 

ضعیف بودن بده خیلی بد 

باید قوی بود 

باید هدف گذاری کرد و بلند شد 

مرگ چه بخوای چه نخوای به وقتش میرسه 

پس بجای فکر کردن بهش ببین چیکار میشه کرد 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

🥲

خب عشقم این حرفه میزنی بخدا تهش بهت میگن دیوانه بعد گناه هست تا خدا رو داری چرا این حرف رو میزنی من جات نیستم نمیدونم دردت غمت چیع فقط حرفم اینه قوی باش

زندگی ها سخت شده اکثر ادمها افسردگی دارن ولی راهش این نیست شعار نمیدم خودمم بارها بهش فکر کردم و تا ...

ارع بخدا حرفات لایک داره منم خودم این کار احمقانه رو انجام دادم جز اینک  بهم گفتند دیوانه روانی چیزه دیگ نشیندم بعد تازه گناه هم هست 

زندگی ها سخت شده اکثر ادمها افسردگی دارن ولی راهش این نیست شعار نمیدم خودمم بارها بهش فکر کردم و تا ...

باور میکنی خیلییییی فکر کردم واقعا تا همینجا هم تعحب میکنم چطور تونستم زنده بمونم 

آدمی که از بچگی سختی بکشه و امیدش این بشه که آیندش روشنه و دیگه آرامش خواهد داشت،ولی آینده اش از بچگیش هم ترسناک تر شد