2777
2789

سلام لطفا توهین نباشه و بچه ها هم نباشن

یه پسری بود حرف میزدیم‌ معمولی نه رژیم نه چیزی صرفا آشنایی از من خوشش میومد

بعد یروز که پیام داده بودم مث اینکه عصبی بود یچیزی پرسید منم هی درموردش ازش سوال کردم اونم چتو پاک کردم علت پرسیدم گفت اعصاب آدمو خورد میکنی بعدش گذشت من خیلی شوخی میکنم به شوخی یچیزی گفتم همیشه بیرونه گفتم یروز نری بیرون نمیگن فلانی نبود و اونم با خنده و شوخی جواب داد بعدش چند لحظه بعد گفت بتو ربط نداره (روی همین بحث بودیم)گفتم منم نگفتم ربط داره اونم گفت پس نظر نده منم ناراحت شدم بی احترامی بود چتو پاک کردم و فکر کنم اکانتم واسش گم شد یا خودش پیام نداد نمیدونم ازم شماره و آیدی نداشت اون اکانتمم دیلت کردم  دیروز بیرون دیدمش  معلوم بود حالت قهر طوره‌ درخالیکه دفعه قبل نکا می‌کرد ولی من قهر بودم

الان هی میاد به فکرم ولی پیام بدم غرورم میشکنه چیکار کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون خودش میگیره برات حالت ازاینم بدترمیشه پسراهمشون تادختری میره سمتشون خودشون میگیرن

نه اینطور آدمی نیست من فکر میکنم اکانتمو نداره نتونسته پیام بده فقط به این دلیل حس میکنم اگه داشت پیام میداد اون لحظه شاید اعصابش خورد بوده

نه اینطور آدمی نیست من فکر میکنم اکانتمو نداره نتونسته پیام بده فقط به این دلیل حس میکنم اگه داشت پی ...

باش خودت گول بزن اگه میخواستت پیدات میکردهمین امروزهمودیدین چرانیومدباهات حرف بزنه