2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی میگی کمااا رفتی😳😳😳یا خداچه دکتری برم آبجی

والا طولانیه عزیزم 

سه تا کیست تخمدان خیلی بزرگ داشتم خبر نداشتم دوازده سالم بود

یه صب بیدار شدم حالم بدددد اضتفاخ استفراغ و هی پشت سرهم معذرت میخوام رک میگم

رفتیم دککتر هیچکس نمیفهمید چیه یه دکتری اومد خدا خیرش بده ایشالا شکممو دست رد گفت سی وانیه دیگ تموم میکنه این نبض نداره باید بره اتاق عمل

من بیهوش با ویلچر میبرنم اتاق عمل رنگم سبز شده بود خداشاهده رنگ فورباقه‌شده بودم

سه تا کیست خیلی بزرگ داشتم باعث شده بود تخمدانم سیاه شه تخمدانمم بریدن خونریزی داخلی کرده بودم کیست ترکیده بود  سیصد سیسی خون از شکمم گرفتن تخمدانمم بیشترشو برداشتن بچه  دار نمیشمو پریودیای نامنظم دارم پنج روزم کما بودمو دردشو یادم میاد میشینم گریه میکنم دوبرابر جای سزارین هم شکممو بریدن اصلا این یه خلاصه بود یه دردی داشت خدا سر دشمنمم نیاره

خودم اقای کفشگری‌تو شهر خودمون عملم کردن زندگیمو بهشون مدیونم انقد عمل سخت بود هیچکس عملم نمیکرد منم داشتم میمردم نبض نداشتم

والا طولانیه عزیزم سه تا کیست تخمدان خیلی بزرگ داشتم خبر نداشتم دوازده سالم بودیه صب بیدار شدم حالم ...

گفتی قلبم به درد اومد بخدا😭😭😭

خدارو هزار مرتبه شکر که خوب شدی انشالله دیگه از این به بعد سلامت باشی

آبجی علایم کیست چیه میشه بگی

گفتی قلبم به درد اومد بخدا😭😭😭خدارو هزار مرتبه شکر که خوب شدی انشالله دیگه از این به بعد سلامت باش ...

قربونت بشم 🥲❤️هنوزم هرشیش ماه سونو میرم برای اطمینان

والا هیچ علائمی من نداشتم به ماه قبلش فقط یکم شکمم تیر میکشید پریودیام نامنظم بود

یهو بدنم ارور داد خودشو نشون داد