چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1412 عنوان پنجاه و چهار صفحه تا فردا ساعت 221 بازدید | 26 پست ۵صبخ بگین تموم میشه من انگیزه بگیرم بخونم امروز | 16:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abol0007_6 عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 3143 ۱۵۰ صفحه تا صبح تموم میشه من بخونم😭یعنی چی ۱۵۰ صفحه اندیشه سیاسی امام خمینی رو باید بخونم😭 مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
متولدماه10 عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 6441 یه قهوه بخور تمرکزت بره بالا گوشی رو هم خاموش کن آره تموم میشه رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید
چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1412 ۱۵۰ صفحه تا صبح تموم میشه من بخونم😭یعنی چی ۱۵۰ صفحه اندیشه سیاسی امام خمینی رو باید بخونم😭 چه درس قشنگی من آنو تو ۱۰۰روز هم جمع نمی توانم کنم🤣🤣شوخی کردم آره بابا این درسا زود جمع میشه اگه تستیه یک دور روخوانی کن بار دوم مرور سوال حل کن تموم
متولدماه10 عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 6441 وقت اضافه هم میاری اگه گوشی نباشه رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید
صددرصدبانو عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 449 ۱۵۰ صفحه تا صبح تموم میشه من بخونم😭یعنی چی ۱۵۰ صفحه اندیشه سیاسی امام خمینی رو باید بخونم😭 خودتو بزار جای آیت الله، بعد بخون، اینقدر برات آسون میشه... فکر فردا میخوای بری بالا منبر امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت
چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1412 قبلا خوندیشون؟ آره دوبار قبلاً خوندم اگه حافظه بازی کنه🤣🤣یکم کنده حافظه طولانی مدتم
صددرصدبانو عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 449 روانشناسی خودتو بزار جای روانشناس... بعد بخون،،، فکر کن فردا قراره یکی از این مسیولین حکومتی را تراپی کنی،،اینقدر برات آسون میشه که نگو امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت