2777
2789
عنوان

دانشگاه فردوسی مشهد💔

88 بازدید | 11 پست

بچه ها کسی اونجا میخونه؟؟؟؟ یا خونده قبلا؟؟؟ من سوال دارم 😭😭

رشته های مهندسی باغبانی و مهندسی محیط زیست یامهندسی شیلات   ایناشو کسی رفته؟؟؟ 

من میخوام برای تکمیل ظرفیت بهمن ماه ثبت نامش کنم میگیره یه سری محدود رو معدلم ۱۸ونیمه بنظرتون میگیره؟ میخوام بعدا بخونم واسه رشته تئاتر و برم تهران ولی الان دوسال خونه نشستم خسته ام بنظرم برم کنارش بخونم واسه تهران 

ولی بنظرتون الان بزنم و برم فعلا خونه نباشم؟؟ راهنمایی میخوام ازتون

مهندسی شیلات اره دوستم میرف

نمیدونی چطوری بود؟؟ تعریف نمیکرد؟ یا چند روز در هفته کلاساشون بود 

سنگین بود؟ دوستتون با همین سوابق تحصیلی رفت؟؟؟ چون الان با سوابق میگیره اینارو

کلا میشه بگین چی میگفت راجبش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونی چطوری بود؟؟ تعریف نمیکرد؟ یا چند روز در هفته کلاساشون بود سنگین بود؟ دوستتون با همین سوابق ت ...

دوستم مثل شما از بس خونه بود دچار فرسودگی شده بود میخاس رشته ی بهتری بخونه برا همین این رشته رو رفت ک تو خونه نباشه  میگف خوبه درساش 

دوستم مثل شما از بس خونه بود دچار فرسودگی شده بود میخاس رشته ی بهتری بخونه برا همین این رشته رو رفت ...

عه جدی

خب سنگین نبود ؟ میتونست در کنارش کارای دیگه ای هم بکنه دیگه درسته؟ مثلا من میخوام واسه رشته دیگه ای بخونم شدنیه دیگه اره؟

عه جدیخب سنگین نبود ؟ میتونست در کنارش کارای دیگه ای هم بکنه دیگه درسته؟ مثلا من میخوام واسه رشته دی ...

بستگی ب خدتم داره خب من اینطوری نمیتونم بگم واست سنگینه یا ن . مثلا من خدم شب امتحانیم اونم در حد دو س ساعت ک میخونم نمرم میشه 12 مثلا . شمام ببین اینطوری ای یا ن