2777
2789
عنوان

خدایی اینا چیه مسخره بازی☹️😕😐

177 بازدید | 14 پست

🌝تکنیک شرف قمر

❄️امشب این تکنیک رو انجام بدید ❄️

🌟🌟از اذان مغرب تا اذان صبح فردافرصت داریداین تکنیک رو انجام بدید

دریک ظرف مقداری نمک،در ظرفی دیگر مقداری برنج بریزید و تمامی کارت های بانکی تون رو زیر نور ماه‌ قرار دهید

✨✨اگربیمار دارید یک لیوان آب بردارید و حمد بخونید و زیر نور ماه بزارید.

🌟🌟برای گرمی رابطه میتونید نامه های عاشقانه یا عکس دو نفر تون رو بزارید زیر نور ماه

🌟🌟۲ الی ۳ ساعت بمونه کافیه.

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

خب خرافاته دیگه

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااای همسایه ما دقیقا همینکارو کرده بود. ما دیدیم اینا کف حیاطه همش میگفنیم خدایا چیه.حتی عکسشم گرفتم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

الان مطمئنم چند نفر میرن انجام میدن😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

جالبه یکسری خرافات محض رو که حالا پی‌اش رو اگه بگیری می‌بینی ریشه در اسطوره‌های فلان کشور داره با اذان و سوره حمد قاطی کردن که دینی به نظر بیاد

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

وای چ زشت از حریم خصوصی مردم عکس؟؟؟

خب ما میایم تو بالکن کف حیاط پیداست. اونم صاف گذاشته بود وسط حیاط میتونس بذاره یجا دیگه.ماهم خیلی برامون عجیب بود عکس گرفتیم بذیکی نشون بدیم اینا چیه ک اخرم نفهمیدیم الان اینجا فهمیدم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم