2777
2789

من دانشگاه کاشانم.بجز کهنه بودن دانشکده اینا بقیه چیزاش خوبه، شهرشو دوست دارم خیلی

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشتت چیه

پزشکی

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

رشتم فقه و مبانی حقوق هست دانشگاه پیام نور

میخوام تغییر رشته بدم به حقوق 

یه کتاب برداشتم از شانس گندم حضوری الکترونیکی باید امتحان بدم استرس دارم گند بزنم دوبار کتاب خوندم دوبار نمونه حل کردم دوبار هم نمونه ها رو مرور کردم اما انگار هیچ نخوندم برام دعا کن اینو قبول بشم 🥺

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

رشتم فقه و مبانی حقوق هست دانشگاه پیام نورمیخوام تغییر رشته بدم به حقوق یه کتاب برداشتم از شانس گندم ...

حتما برات دعا میکنم عزیزم 

منم میخام انتخاب رشته کنم 

تو هم برای من دعا کن 

از دانشگاه راضی هستی 

چرا حقوق میخای برداری؟

حتما برات دعا میکنم عزیزم منم میخام انتخاب رشته کنم تو هم برای من دعا کن از دانشگاه راضی هستی چرا حق ...

مرسی

حتماً گل

از تجربه خودم میتونم بهت بگم به حرفهای اینا که انتخاب رشته رو ثبت میکنن گوش نده 

علاقم به حقوق هست اولم با همین هدف که حقوق بخونم اومدم رشته مدرسه رو انسانی برداشتم سه سال سرجریاناتی کنکور ندادم تصمیم گرفتم برم پیام نور حقوق بخونم موقع انتخاب رشته من اطلاعاتی از فقه و مبانی حقوق نداشتم اونی که ثبت کرد گفت با حقوق باهمه نمیدونستم منظور اینه مطالب مشترکی داره دیگه سنجش رو این رشته برام قفل کرد بهم گفتن باید 12واحد با معدل 12به بالا بخونی که تغییر رشته بدیم برات برای یکی از رشته هایی که دانشگاه خودمون داره(چون کلا مجازی هست این رشته برای ما)بعد دروس مشترک تطبیق میخورن کارم راحتتره 

فکر کن اگه با درخواست موافقت بشه یکی از کتابهای سنگینم برای ترم بعد حذف میشه چون این ترم خوندم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»