2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته

60 بازدید | 12 پست

۲۴ سالمه مامانم میگه سنت  بالا رفته واسه ازدواج 

تقصیر من چیه هر کاری گفت کردم با حجاب رفتم مسجد ، روستا 

قیافمم خوبه ولی کسی نمیخواد . 

دیگه چهره ام خیلی افسرده شده . 

واقعا نمیدونم دلیلش چیه کلی هم دعا کردم جواب نگرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولا ۲۴ زیاد نیست نا امید نشید الکی دوما

قسمت

همه دارن یه زوجی نگران نباشید فقط قسمت وقتشو مشخص می‌کنه 

ایشالله همین دم دمای زمستون 

میاید میگید این خبرو که  بنظرتون روز عقدم چی بپوشم

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

هنوز وقت ازدواجت نرسیده،خدا گذاشته به وقتش صبر کن اون که مال توعه میاد هر جای دنیا باشه این حرفو مطمئن باش حاظرم شرفم رو گرو این حرفم بزارم

وفاداری بسیار گران است،                                                همه نمی‌توانند آن را بپردازند..🦋

این در رو اینقدر نزن اصرار به چی داری میکنی هوم؟داری میگی هر چی دعا میکنم اثر نمیکنه یا خدا جوابت نمیده،چون دختر خوب خدا بهتر از بنده هاش از طوفان پشت اون در خبر داره نمیخواد واسه عزیزدوردونه اش اتفاقی بیافته یکم صبر کن دست از اون در بردار فقط بگو الهی به امید تو،هر چی صلاحه خودت رقم بزن

وفاداری بسیار گران است،                                                همه نمی‌توانند آن را بپردازند..🦋