2777
2789
عنوان

عین سگ پاچه پسرمو گرفتم بمیرم براش چهارسالشه انقدر بادرکه و دلسوز

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 33 پست
خب برو بوسش کن

اره بوسش کردم بغلشم کردم

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از دلش دربیار وجدانت بخوابه

بخداهمون لحظه پیشمان شدم بغلش کردم

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
ببخشید قصدم ناراحت کردن و عداب وجدان دادن نبود . حتما مادر خوبی هستی ❤❤❤

خواهش عزیزم شمام از سر محبت گفتید اما انصافا درست گفتید

عب نداره عزیزم‌ پیش میاد این چیزاسعی کن از دلش دربیاری و بهش توضیح بدی مثلا بگو ببخشید مامان یهو احس ...

اره ازدلش دراوردم اما دل خودم کبابه

بخدابچه ی دیگه ی بود چنان جیغ و داد میکرد

اره بخدا پسر من یه فرشتس بمیرم براش

مرسی که به فکر بچه ت هستی مامان خوب ❤

عزیز دلمی

اره بخدا پسر من یه فرشتس بمیرم براش

فقط یه نصیحت

نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی منم بچه بودم بچه فوق العاده ای بودم

ساده بودم و هیچی تو دلم نبود

هنوزم نیست ولی یکی از این سادگیم سو استفاده کرد و عملا منی که مورچه هم دلم میسوخت براش کاملا بی حس بشم به همه چیز

نذارید هیچ احدی از این مهربونی سو استفاده کنه

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
خب پس خودتو ببخش خود خوری نکن آدمی دیگه بابا ❤️

باشه چشم