2777
2789

داشتم عدامیخوردم و بغض کرده بودم با کلی غصه و درد که انقدرحقمونو خوردن این برادرشوهرای نامردم،اینم رو دوشم بود بعد دستشو کرد تو دهنم منم کلی داد وبیداد وجیݝ دیگه اومد بوسم کردو هی میگفت مامان توم بوسم کن دلم اتیش گرفت😪😪😪😪😪

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عب نداره عزیزم‌ پیش میاد این چیزا

سعی کن از دلش دربیاری و بهش توضیح بدی 

مثلا بگو ببخشید مامان یهو احساساتش زیاد شد نتونست خودشو کنترل کنه

سعی میکنم دفعه دیگه کنترلش کنم تا مثلا فسقل مامان ناراحت نشه

بعدم نوازش و خوارکی و بازی چیزی انجام بده تا هم خودت سبک شی هم کوچولوت بفهمه ک مامانش از دست اون ناراحت نیست

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷

با درک نیست ، وقتی پدرمادرا رفتار بالغانه ندارن ، بعضی بچه ها مجبور میشن زودتر بزرگ شن

الهی بمیرم اره شما درست میگی،اما ما پدرمادرام فشارزبادی رومونه واقعا گاهی لبریز میشیم

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
خاک تو سرت آبجی😁

دقیقا خاک عالم😓😓😓😓

ماشاالله به این تربیت🥲بغضم گرفت

.......

الهی بمیرم اره شما درست میگی،اما ما پدرمادرام فشارزبادی رومونه واقعا گاهی لبریز میشیم

ببخشید قصدم ناراحت کردن و عداب وجدان دادن نبود . حتما مادر خوبی هستی ❤❤❤

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
الهی عزیزم چقدمثل پسرمنه🥺

اینجور بچه ها بقول دستمون زود بزرگ میشن اما همیشه یه خلا هایی دازن