2777
2789
عنوان

طلاق یا ادامه دادن زندگی

115 بازدید | 17 پست

سلام من حدود نه سال هست که با شوهرم عقد کردیم یعنی حدود دوسال نیم هست که عروسی کردیم از دوران نامزدی اختلاف و دعوا داشتیم بعد از عروسی هم شدت گرفت بعد یک سال وچهارماه که عروسی کرده بودیم پدرم فوت کرد و بعدش هم چنان اختلاف داشتیم حدودشیش ماه که ازفوت پدرم می‌گذشت دعوا و کتک کاری و فحاشی هست من قهرکردم وبه منزل پدری رفتم وشش ماه اونجا بودم وکارمون به دادگاه کشید و مشاوره رفتیم به خاطر حرفای مشاور برگشتم سر خونه زندگیمون ولی هیچ چیز مثل قبل نیست توی این سه ماه بحث داریم همش بهم میگه برو من ازت بچه تاسه یا چهارسال نمیخام همش میگفت بهم گفتن مگه تو زندگی چی کم داشته که رفته خونه داشتی ماشین داشتی حتما زنت کسی داشته که رفته گوشیشو بگرد تعقیبش کن اینا حرفا یا تو دعوا می گفت تو از دامادی همت تعریف کردی گفتی خوب هستن برو بهشون پیشنهاد بده  من دیگه شوهرمو دوست ندارم ازخانوادش هم دلگیرهستم از خونه و زندگیم دلم سیاه شده دوست ندارم این زندگیو ادامه بدم حتی دوست ندارم یه بچه بی‌گناه رو دنیا بیارم وقتی منو به منزل پدری منو می‌بره ماشین نشو جلوی خونه همسایه نگه می داره همون جا پیاده و سوارم می‌کنه احترام بینمون ازبین رفته انگار اونم بودن بودم براش فرقی نمیکنه میخام چند روز دیگه این زندگی رو تموم کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میگفتی بخاطره اینکه کتکم زدی رفتم وگرنه خونه و ماشین توجه و محبت نمیشه. متاسفانه همسرت مشکلشو رک و راست بیان نمیکنه یا پارانوییده یا ببخشید مطمئنی  دلش جای دیگه گیر نبوده و برخلاف میلش باشما اردواج نکرده؟ چون گفتی از اول نامزدی جروبحث داشتین

اسی اینا شد دلیل برا طلاق؟؟

واقعا چقدر زندگی و طلاق گرفتن براتون راحته 

وقتی  پیامات رو خوندم فهمیدم شما فقط  از هم خسته شدینه

تو تموم زندگی ها  دعوا و کتک کاری هست  باید بسازی دیگه 

یازندگیتو درست کن 

عزیزم زن زندگی باش همین 

نه با هر تک پوکی بگی طلاق طلاق من دهه ۸۰ هستم ولی واقعا شما زنا خیلی الکی شدینه

اسی اینا شد دلیل برا طلاق؟؟ واقعا چقدر زندگی و طلاق گرفتن براتون راحته وقتی پیامات رو خوندم فهمیدم ...

نمیدونم شما چی خوندی 

میگه از اول مشکل داشتیم

کتک و دعوا و فحاشی میکنه 

تهمت خیانت میزنه 

میگه ازت بچه نمیخوام 

شخصیتشو خورد میکنه 

طلاق گرفتن راحت نیست ولی شخصیت آدمم نباید له بشه توی یه رابطه 

حتما تو ذهنشم میگه بخاطر پول و خونه و ماشین برگشته 

خب دو طرف باید کوتاه بیان اگه همسرش بره مشاوره خوبه باز چاره هست ان شاالله