2777
2789
عنوان

جاری و برادرشوهر حسوود

210 بازدید | 23 پست

تا یه کاری تو خونمون میکنیم بدو بدو میان سرک میکشن الانم داریم یه تغییراتی میدیم برادرشوم پاشد اومد به‌به مبارکه (همش فیک و دروغ ثابت شده بهم)

منو شوهرم یه بار تا حالا پا نزاشتیم خونشون

بشدت حسودن 

نمیدونم از دستشون چیکار کنم من یه روسری حدید میخرم زنش میخواد پاره شه

همسایه ایم

حالا الان صداشون میومد مشخص بود که حالشون گرفته اس آخه چرا باید یکی انقد بد ذات باشه از پیشرفت برادرش ناراحت شه من موندم بخدا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

کاش خونتونو عوض میکردید ازشون دور میشدید

متاسفانه نمیشه متاسفااانه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم دارم ازشون و متتفررر اسمشون هم میاد من بهم میزیزم ولی خوشبختاته دیگه نمیان

کاش اینا هم پاشون قطع میشد

رفت و آمد اصلا نداریم

من حتی با زنش سلام علیک ندارم

فقط واسه فضولی میان فقططط

کاش اینا هم پاشون قطع میشدرفت و آمد اصلا نداریممن حتی با زنش سلام علیک ندارمفقط واسه فضولی میان فقطط ...

ن من نمیاد خدلروشکر بهشون گفتم پولمون یکجا بدین بهشون برخورد و دیگه نیومد شکرخدا

ی بار ۱۰تومن بهمون دادن قرض داشتیم پیششون گفتم رفتم تکپوش و خریدم با پولی ک دادین ..از اون ی بعد دیگه قرضمون پس ندادن خودشون رفتن طلا و وسیله خریدن گفتن دخل و خرجمون جور درنمیاد نمیتونیم پس بدیم

دیگه راشون ندین خونتون

وقتی میاد در میزنه چیکار کنیم؟