2777
2789
عنوان

کسی هست همسرش فریلنسره باشه و تو خونه کار کنه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 86 پست
کتابخونه اینا که اصلا زیر بارش نمیره واقعا خسته شدم بریدم سر این قضیه واقعا دارم به جدایی فکر میکنم. ...

تو باغ کتاب میز و اتاق کار برای همچین کسایی میدن فضاش خیلی باحاله و یه اشتراک ماهانه میگیرن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق داری .اون فضای اشتراکی خیلی خوبه ، یه مدت میرفت تو یه دفتر مشترک با کسی دیگه خوب بود ، ایده کافی ...

واقعا تصمیم گرفتم بزارم برم.... دیگه واقعا تحمل ندارم جونمو به لبم رسونده، الان بخوام بگم در طول روز چیکارا میکنه میشه داستان حسین کرد شبستری

من حال ادامه دادن ندارم صادقانه یعنی بزور دارم ادامه میدم🤣
کتابخونه اینا که اصلا زیر بارش نمیره واقعا خسته شدم بریدم سر این قضیه واقعا دارم به جدایی فکر میکنم. ...

چراشرایط نمیپذیری؟

اینطور راحت تر میتونی کنار بیایی

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
واقعا تصمیم گرفتم بزارم برم.... دیگه واقعا تحمل ندارم جونمو به لبم رسونده، الان بخوام بگم در طول روز ...

میفهمم دختر ، تا حالا هم خوب صبور بودی ، ببین شرایطت چحوریه، شاید از طلاق ترسید 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

همسر منم کارش بیشتر دورکاریه، البته نه در این حد که اصلا بیرون نره، هفته ای یکی دوروز معمولا صبح در حد چهار پنج ساعت میره، یا ماهی یه روز صبح تا عصر، اما عملا بیشتر خونه ست. حق بهت میدم خیلی بده مرد خونه باشه همه ش. ما با هم درگیر نمیشیم، اما خب در مورد همه چیز نظر میده و کار به همه چی داره، گاهی هم از صبح هی چرت و پرت میگه و مثلا شوخی میکنه، ولی همه ش چیزایی که اعصاب منو خرد میکنه🤦‍♀️

خودت شاغل نیستی؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

اتاق کار نداره ؟

خوب شغلش

دلش میخاد تو خونش باشه

مثل شما که تو خونه ای

مشکلش چیه ؟؟؟؟؟

ایشونم از این زندگی سهم داره 

نخوابیده که تو خونه عزیزم 

داره کار میکنه کااااار

مشکلش چیه؟ من خودم یه شیفت تو خونه کار میکنم. شوهرم هم جدیدا تایم آزادش زیاده گاهی سه روز کلا خونس یه کمی حس میکنم گیر افتادم ولی در اون حد نیست که نخوام باشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خودم فریلنسرم مشکلش چیه؟ ایراد می گیره تو خونه؟ من همسرمم دو روز آفه

هوف تا لنگ ظهر میخوابه ساعت یازده بیدار میشه صبحونه باید آماده باشه صبحونه اشو میخوره سریع باید براش ناهار بپزم تا ساعت ۲ آماده باشه ناهار میپزم میخوره بعد تو این بین هم هیچ کااااری نمیکنه و فقط میره اینستا ساعت ۲ پامیشه میره سرکارش آهنگ میزاره بلند یا با همکاراش ۳ تا ۴ ساعت روزی جلسه داره در این بین هم من همش باید چای میوه براش ببرم وگرنه خون بپا میکنه وقتی که ساعت کاریش شروع میشه حق ندارم جاروبرقی بکشم ماشین لباسشویی روشن کنم یا حموم برم یا تلوزنو روشن کنم باید خفه خون بگیرم یکسره ام پیله به من که چرا خوابیدی چرا خونه کثیفه چرا فلان چرا بیسار خلاصه تا ساعت ۱۲ شب ۱۲ شب کارش تموم میشه میاد فیلم میبینه و نه خودش میخوابه نه میزاره من بخوابم تا ساعت ۲ شب آدمم که ۲ بخوایه صبح نمیتونه بیدار شه تا لنگ ظهر خواب

من حال ادامه دادن ندارم صادقانه یعنی بزور دارم ادامه میدم🤣