2777
2789
عنوان

کسی هست همسرش فریلنسره باشه و تو خونه کار کنه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 86 پست
من یه سال بودم دیوونه شده بودم، هی میفرستادم کتابخونه پارک

کتابخونه اینا که اصلا زیر بارش نمیره واقعا خسته شدم بریدم سر این قضیه واقعا دارم به جدایی فکر میکنم.... تو درک میکنی چی میگم پنج ساله وضعیت من اینجوریه جونم به لبم رسیده طاقتم طاق شده

من حال ادامه دادن ندارم صادقانه یعنی بزور دارم ادامه میدم🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کتابخونه اینا که اصلا زیر بارش نمیره واقعا خسته شدم بریدم سر این قضیه واقعا دارم به جدایی فکر میکنم. ...

۵ سال خیلیه ، من بهش میگفتم میرفت ، ولی باز سختم بود ، اونم باید باهات همکاری کنه 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
۵ سال خیلیه ، من بهش میگفتم میرفت ، ولی باز سختم بود ، اونم باید باهات همکاری کنه

ببین من به هر دری زدم که از این کار بیاد بیرون زیر بار نرفت شرایطمون اینجوریه که تو روستا زندگی میکنیم و اکثر کارا توی تهرانه و اگه بخوای بری تهران و برگردی هر روز باید حداقل چهار ساعت تو راه باشی و من درکش میکنم گفتم اشکال نداره خونمونو بده اجاره بریم تهران یه واحد نقلی اجاره میکنیم که تو هم هی مجبور نباشی رفت و آمد کنی زیر بار نرفت گفتم عب نداره یه مغازه شهر نزدیک اجاره کن کافی نتش کن برو اونجا کار کن زیر بار نرفت گفتم برو فضای کار اشتراکی گوش نکرد گفتم حداقل صبحای زود بیدار شو کار کن منم میرم سرکار خونه نمیمونم که هی بخوایم با هم درگیر شیم اونم گوش نکرد الان تا لنگ ظهر میخوابه پامیشه تا ساعت ۱۲ شب کار میکنه دهن منو سرویس میکنه

من حال ادامه دادن ندارم صادقانه یعنی بزور دارم ادامه میدم🤣
ببین من به هر دری زدم که از این کار بیاد بیرون زیر بار نرفت شرایطمون اینجوریه که تو روستا زندگی میکن ...

حق داری .اون فضای اشتراکی خیلی خوبه ، یه مدت میرفت تو یه دفتر مشترک با کسی دیگه خوب بود ، ایده کافی نتم خیلی خوبه ، متاسفانه شوهرت همکاری نمیکنه ، بودن مرد ۲۴ ساعته آزاردهنده س ، با یه آدم عاقل مشورت کن ، با همسرتم زیاد حرف بزن 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊