2777
2789
عنوان

با این النگوها النگوی زرد قاطی کنم خوب میشه آیا لینک میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 89 پست
مبارکهه منم کلا سفید برداشتم ست باشه با النگوها https://s8.uupload.ir/files/20241115_130840_jpgr.jpg

خیلی مبارکت باشه گلممممم

چند گرمه سرویس و النگوهات؟ چقد شد

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
دقیقا همینطوره قدرشو بدون عزیزم♥️ولی مامانا دیگه شورشو در اوردن منم ازدواج کردم همسرم طلاهامو کامل خ ...

دورت بگردم مننن

ای خدا عزیز دلم خدا حفظتون کنه برای هم سایتون مستدام تا ابددد🥺🥺🥺🥺 بغض کردماااا من میگم ازدواج کنم نمیبرم طلاهارو اونم میگ‌نمیبری الانم درار ننداز🤣🤣🤣🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دورت بگردم منننای خدا عزیز دلم خدا حفظتون کنه برای هم سایتون مستدام تا ابددد🥺🥺🥺🥺 بغض کردماااا من ...

قربونت برم گلم همچنین ایشالا مامانت بادلی خوش و تن سلامت  عروست کنه و اقاداماد انقد لاااااایق باشه ک مامانت یه نفس راحت بکشه و بگه خدایا مرسی بلاخره جواب سختی هامو دادی🥲😘

قربونت برم گلم همچنین ایشالا مامانت بادلی خوش و تن سلامت عروست کنه و اقاداماد انقد لاااااایق باشه ک ...

قربونت برم چقد اخ دلت مهربووونه چی بگم به تووووو بوووووس بهتتتتتتتت🥺🥺😘😍😘🥰😘😍

مبارکت باشه خواهر ولی‌موهاتم دراومده.😘

😂😂 دورت بگردم عشقمم😂😂 ارههههههه متاسفانه مریض بودم  از این کرونا جدیده گرفتم نای تکون خوردن نداشتم رفتم حموم فقط  دوش گرفتم  و اومدم بیرون حال شیو نداشتم😂🥲🥲

😂😂 دورت بگردم عشقمم😂😂 ارههههههه متاسفانه مریض بودم از این کرونا جدیده گرفتم نای تکون خوردن نداش ...

جوووون.😍😍😍😍

وااای منم همه موهام دراومده.حامله شدم حال خودمم ندارم چ برسه ب موهام.همش حالت تهوع دارم خرس گریزلی شدم.دعاکن زود تر این حالت تهوع خوب شه.

جوووون.😍😍😍😍وااای منم همه موهام دراومده.حامله شدم حال خودمم ندارم چ برسه ب موهام.همش حالت تهوع دا ...

الهی دورت بگردم مبارکک باشه انشالله خوش قدم باشه و به سلامتی بغلش بگیری🥰😍😍😍😍😍😍

ایشالا ک زود این دورت ب سلامتی تموم میشه

اصلا ادم واقعا جونش نمیگیره ب زور رفتم حموم اونم دیگ نمیتونستم تحمل کنم ۴ روز حموم نرم رفتم ی دوش گرفتم اومدم شیو نکردم دیگ🥺🥺🥺

الهی دورت بگردم مبارکک باشه انشالله خوش قدم باشه و به سلامتی بغلش بگیری🥰😍😍😍😍😍😍ایشالا ک زود ای ...

عزیزدلی مرسی قشنگم.انشالله قسمت هرکی دوست داره.

توام ایشالله زود ترخوب شی.راستی حتماااا اواخر شهریور هر سال واکسن انفولانزا بزن ک دیگه هیچ مدل انفولانزا و کرونا تا ی سال نگیری.حتما هم خارجیشو بزن.

عزیزدلی مرسی قشنگم.انشالله قسمت هرکی دوست داره.توام ایشالله زود ترخوب شی.راستی حتماااا اواخر شهریور ...

مهربوووم مرسییی چشم حتمااا