2777
2789

بچه بودم حدود شیش و هفت ساله ،پدرم یه جعبه ازین نوشابه های سیاه زمزم شیشه ای خریده بود گذاشته بود انباری،منو خواهرم که اونم یه سال ازم بزرگتر بود  هر روز می رفتیم انباری و هر کدوم روزی دو تا می خوردیم ،بعد از ترس اینکه مامانم ببینه شیشه ها خالیه ،می یومدیم داخلش چایی پررنگ می ریختم و با آچار درش رو دوباره سفت می کردیم،اینقد خوردیم تا همه اش تموم شد

چند روز بعدش مادرم کلی مهمون دعوت کرد ،بعد رفت انبار همون جور نوشابه ها رو با جعبه آورد پایین گذاشت کنار سفره،

بابام به من گفت کنار هر بشقاب یه دونه بزار ،منم دقیقا همون کار رو کردم

بعد خودمم نشستم به خوردن غذا 

دیدم فامیل نوشابه خوردنی شروع کردن به خندیدن و به پدرم گفتن فلانی چرا چایی ریختی تو نوشابه ها😂😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😘😍

زندگی کن ولبخند بزن به خاطر آنهایی که از نفست آرام می گیرندوبه امیدت زنده هستند وبا یادت خاطره می سازند.نمی دانم در زندگیت"بهترین"چگونه معنا می شودمن همان بهترین را برایت آرزو می کنم.*-*

😂✋ بنازم عقلت رو

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

قیافه مهمونا فقط😁😁😁😁😁

از اون خوش اخلاقا بودنا

😂🤣 خندیدن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

یادمه پدرم از خجالت قرمز شده بود همش می گفت مغازه دار عوضی توش چایی ریخته 

بعدش که مهمونا رفتن رفته بود مغازه با یارو دعوا گرفته بود 

بعد مغازه دار بهش ثابت کرده بود که بابا درش قبلا باز شده ،کار خودت بوده😂😂😂

چه بچه های زرنگی بودید خدا😂😂

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم