2777
2789

من ۱۱ساله افسردگی دارم دوسال پیش ،پیش روانپزشک رفتم فقط داروبهم میداد اصلا بامن حرف نمیزد ببینه ریشه ی مشکلم چیه اصلا بدردنمیخورد حالامیخوام برم پیش روانشناس خواهرم فردا برام نوبت گرفته همش تو خونه جیغ میزنم همسایه ها صدامونو میشنون خسته شدم همش خاطرات تلخ گذشته اذیتم میکنن جرات خودکشی ندارم

برو پیش روان درمانگر

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روانپزشک دارو میده

روانشناس رواندرمانی کار میکنه

جفتشون رو  برای شما لازمه باید بری همزمان، مخصوصا شما که سالهاست افسردگی داری

ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.