2777
2789

خانوما ببخشید من یک سالی هستش دچار این درد شدم درست زیر  استخوان قفسه سینه نه چپ و نه راست یک درد بسیار شدید میگیره و به پشت  همون قسمت میزنه نه کتف و نه شانه فقط پشت

که البته بگم مثلاً به وجود اومدن این درد دلیل خاصی ندارع مثلاً بعد از غذای چرب و سنگین اینا نیست هر وقت بخواد به وجود میاد و باید بگم به حدی هستش که از شدت درد من عرق سرد میکنم و یهو کل بالش و بدنم خیس میشه

علایم دیگه ای ندارم مثل تهوع و استفراغ و زردی و اصلا هیچی هیچی

حالا چه جوری خوب میشه ؟ به محض اینکه به پشت دراز میکشم خوب میشه یعنی در عرض صدم ثانیه ولی همین بلند میشم شروع می‌کنه

یه چیز دیگه که باعث میشه خوب میشم ضربه علی خیلی محکم با مشت به همون قسمتیه که درد می‌کنه

معمولا هم بی دلیل میاد سراغم بعضی وقت ها هم وقتی معدم خالیه و یا عصبی و استرسی میشم ولی میگم مشخص نیست دقیقا چه موقع هوایی هستش

به نظرتون چیه کیسه صفراس؟ کسی قبلا اینجوری بوده ؟

توروخدا راهنماییم کنید از دکتر و آندوسکوپی میترسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اینجوریم دقیقا با همین علائم هر ساعتی از شبانه روز ممکنه درد بگیره نمیدونم دلیلش چیه حتی تو بارداریمم بود گفتم شاید از قلبه نوار قلب گرفتم مشکلی نداشت واقعا نمیدونم از چیه

سنگ کیسه صفرا نداری؟ بنظرم ی سونو بده

خودم حس میکنم اینه 

چون مامانم قبلاً داشت ولی اون بنده خدا دردش هیچ جوره آروم نمیشد ولی مال من همین دراز میکشم به پشت خوب میشه برای همین شک دارم 

من الان درگیر درد سنگ کیسه صفرام، درد صفرا هم به همین شدته که میگی و دقیقا به پشت میزنه و بعد خوردن غذای چرب یا پرخوری شروع میشه ولی شما میگی از غذای چرب و سنگین نیست، درد کیسه صفرا اول از سمت راست شروع میشه و بعد پخش میشه، و حتی با دراز کشیدنم خوب نمیشه فقط مسکن قوی آرومت میکنه

بهتره یه سونو بدی

شایدم دیسک داری

خودم حس میکنم اینه چون مامانم قبلاً داشت ولی اون بنده خدا دردش هیچ جوره آروم نمیشد ولی مال من همین د ...

مامانم پشتش سمت راست درد می‌گرفت سنگ کیسه صفرا داشت کلا صفراشو برداشت چون صفراس سنگ ساز بود هر سری باید عمل میکرد

منم اینجوریم دقیقا با همین علائم هر ساعتی از شبانه روز ممکنه درد بگیره نمیدونم دلیلش چیه حتی تو بارد ...

راستش افراد باردار معمولا میگن سنگ کیسه صفرا هستش 

مال منم ۹۰ درصد همینه ولی من شکم به اینه که آخه چرا با درازکشیده در عرض صدم ثانیه خوب میشه ؟

چون سنگ کیسه صفرا با خودش خوب میشه بعد یک ربع یا با آمپول انقدررررر شدیده

بخاطر استرس یا معدته احتمالامنم شدیدا همینطورم وقتی استرس دارم یا عصبی میشم کل قفسه سینم و کتفم درد ...

آخه بعضی وقت ها هم بدون هیچ دلیلی میگیره یعنی بدون استرس و عصبانیت