همسایه خالم یه زن معتاده به شیشه است که هر روز کتک کاری دارن خونشون و کلانتری میاد زود به زود و وضعش خیلی خرابه.الان زایمان کرده دو تا پسر دوقلوی خیییلی خوشگل و سفید و چشم آبی و آروم دنیا آورده.در حالی که خودش و شوهرش سیاهن...مگه نمیگن کسی که معتاد باشه،شرایط روحی بد داشته باشه بچش ضعیف و فلان میشه؟خداروشکر مثل دسته گلن🫠چطور ممکنه؟؟؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم من کسی و. میشناسم زن و شوهر جفت شیشه مصرف میکردن بچه به دنیا اومد، سالم و باهوش
اما تو سن 14 سالگی دچار صرع شد، یعنی بیماری غش، الان دارو مصرف میکنه
نمیدونم ربط به اعتیاد پدر و مادر داشت یا نه
ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
خب بگو خدایا شکرت ناراحتی که خوشگلن سالمن؟؟؟نفهمیدم
وات د فاز؟؟؟😂نوشتم خداروشکر خوشگلن.میگم پس چرا عمرم رو هدر کردم تو رشته پزشکی و چرت و پرت خوندم وقتی همشششش مثال نقض داریم میبینیم.کل کتابای پزشکی زیر سوال رفته