2777
2789

منم هم این طورم منم فکر وسواس دارم و استرس دارم گاهی وقتها بیماری های تپش قلب میگیرم و شب تا شب قرص میخورم و قرص تپش قلبم قطع نمیشه مریضم دارو میخورم گاهی وقتها تو خونه هم حوصله سر می‌ره و تو خونه بیکارم و من دارم تو خونه دیونه میشم علت باید برم بیرون حوصله بیاد 

چاردم ارثیه ی حضرت زهرا ست ...

دقیقاااااا تو این ۴ ماه معدم اینقدر درد میکنه عصبی شدم انگار مرده متحرکم با این مریضی وحشتناکی ک گوگ ...

همه ی این روزا میگذره عزیزم اگه میخای خوب شی خودت باید دست خودتو بگیری بلند شی حتما دکترو برو تا از فکر زخمای زبونت راحت بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هم این طورم منم فکر وسواس دارم و استرس دارم گاهی وقتها بیماری های تپش قلب میگیرم و شب تا شب قرص ...

نمیدونم چمه فقط میدونم نگرانم و منفی گرا و مضطرب 

....🥀😭

نمیدونم از جواب دکتر وحشت دارم اینکه بگه برو نمونه برداری و اینا عین چی وحشت دارم روانی شدم بخدا 🥺

ببین عزیزم حتی اگه بیماری بذی هم داشته باشی که شما نداری و خودت بزرگش میکنی تو ذهنت باید بری دکتر منم مثل شما از یه بیماری داشته باشم بزرگش میکنم ولی بعد میرم دکتز خیالمو راحت میکنم اولین کاری میکنم دکتر رفتنه هر چی شما دور تر بری بیشتر اذیت میشی تو زندگی اینقذر سختی های زیادی هس که این افکار منفی دربرابرشون هیچن 

ببین عزیزم حتی اگه بیماری بذی هم داشته باشی که شما نداری و خودت بزرگش میکنی تو ذهنت باید بری دکتر من ...

خیلی حس بدیه جرئت دکتر رفتن ندارم 

همچنان قبر خودمم خریدم خدایا نجاتم بده🥺🥴

....🥀😭

من تجربه کردم

همش و همش بخاطر اینه ذهنت محدوده با ذهن باز دنیا رو ببین مدیتیشن کن که از سوم شخص به خودت نگاه کنی 

وقتی خودت توی یه مشکلی قرار داری نباید از دید خودت بهش نگاه کنی چون تصمیم اشتباه میگیری از دید یه نفر دیگه که اون مشکل رو نداره ببین و به خودت راه حل بده

خودت رو هم مشغول کن هر چقدر بیکار تر باشی وسواس و استرس و ..... بیشتر میان سراغت

برای خودت یه مشغله ای فراهم کن میخواد درس باشه نقاشی باشه و....

شاید بگی ذهنم شلوغه نمیتونم کاری بکنم اما باید بهت بگم چون کاری نمیکنی ذهنت شلوغه! روزی یه ساعت وقت گذاشتن برای خودت در روز حتی با وجود افسردگی شدید و وسواس شدید سخت که شاید ولی غیرممکن نیست مطمئن باش

فکر نکن چون تجربه ندارم اینو میگم یا درکت نمی‌کنم 

اتفاقا من افسردگی شدید دو قطبی دارم مشکلات روحی زیادی دارم وسواس شدید هم شده یه دوره ای بگیرم ولی از بین رفت خودش با طول زمان و آگاهی 

ولی خب تهش که چی؟؟؟ 

فکر کن وسط جهنم قرار داری میخوای توش بمونی ؟؟؟

من تجربه کردمهمش و همش بخاطر اینه ذهنت محدوده با ذهن باز دنیا رو ببین مدیتیشن کن که از سوم شخص به خو ...

دقیقا جهنمه وضعم 

مثلا به بقیه نگاه میکنم میگم وای خوشبحالشون خوشبختن.سالمن....و خیلی چیزای دیگه مدام حسرت میخورم 

عذاب وجدان دارم بابت ناشکری ک داشتم میگم خدا قهرش گرفته باهام ک صدامو نمیشنوه 

سرگرمی باشگاه میرم ولی واسه ۱ساعت حالم روبه راه میشه بعدش بازم گرفتم.‌.‌.نمیدونم مثل برزخه حالم 🥺💔

....🥀😭