2777
2789

خواهش میکنم کمکم کنید و مسخره ام نکنید من به کمک نیاز دارم:)

سوالم اینه چجور چشمم پاک باشه ۱۸سالمه چجور کنترل نگاه داشته باشم و رو خودم تمرکز کنم و آدم بدی نباشم؟🫠

حس بدی نسبت به خودم دارم تو محل کارم دیگه نگاه کردم همه عادی شده برام منظورم نامحرمه خواهش میکنم بگین چیکار کنم چشم و دلم پاک شده رقابتی به گناه با نگاهم نداشته باشم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا😂

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

شیخ رجبعلی خیاط میگه

« چشمت که به نامحرم می‌افتد، اگر خوشت نیامد که مریضی!! اما اگر خوشت آمد فورا چشم را ببند و سرت را پائین بنداز و بگو "یا خیر حبیب و محبوب صل علی محمد و آل محمد"، یعنی خدایا من تو را می‌خواهم اینها چیه؟! اینها دوست داشتنی... هرچه که نپایید، دلبستگی نشانید!...»

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

من یه آقایی رو اول نگاه میکردم خیلی عادی🙃😇 ولی این نگاه ها اینقدر تکرار شد تبدیل شد به عادت الان بی نهایت وابستش شدم اونم از طریق همین نگاه‌های تکراری الان خیلی برام درد آور شده ندیدنش به معنای واقعی زندگیم فلج شده 

این یه دلیل نگاه اشتباه🫠

منم عادت نداشتم کسی رو نگاه کنم اینم ناخواسته بود🥲

آلیس در سرزمین عجایب

نکته ای عرض میکنم چه آقا چه خانم میتونه استفاده کنه از این نکته. 

نگاه کردن گناه است دیدن گناه نیست یعنی اگر چشم ما دید ایرادی ندارد مهم آن است ما نگاه نکنیم 

نکته بعدی آنچه ما می‌بینیم نور و رنگ است و این رنگ به مغز ما منتقل می‌شود و تبدیل به اجسام میشود مثلا می‌شود موی نامحرم یا بدن نامحرم که نباید نگاه کنیم از نظر شرعی.

نکته بعدی اینکه در مورد آثار منفی نگاه کردن به نامحرم مطالعه کنیم هروز مطالعه کنیم تا این در نفس ما جای بگیرد و ملکه ای ایجاد شود تا ما را از این گناه باز دارد 

این مطالعات باید از احادیث باشد.

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

شیخ رجبعلی خیاط میگه« چشمت که به نامحرم می‌افتد، اگر خوشت نیامد که مریضی!! اما اگر خوشت آمد فورا چشم ...

متن بنده رو بخوانید. 

اگر این مطالعات که عرض کردم زیاد شود و آن ملکه ایجاد شود محال است نامحرمی ببینی و خوشت بیاید و متنفر هم میشوی 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود