2777
2789
😔😔😔ارع درسته من اصلا نشون نمیدم خیلی سیاست دارم..ولی درونی میمیرم از خودم هعی میگم الهی کوفتت بشه ...

وقتی می خوای بد بگی جلوی خودت بگیر بگو اونم زحمت کشیده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میکنم بخدا ولی میبینم اونا همچی فراهمه ن ک تلاش مرده باشن نههه...فقط شوهر پولدار دارن حسادت وجودم می ...

مقایسه کار رو خراب میکنه. 

هر چه بیشتر روی خودت و داشته هات تمرکز کنی ، خود به خود از مقایسه دورتر میشی. 

همه ما گذشته ، حال و آینده ای داریم که نمیتونیم دقیقه به دقیقه ش رو با هم مقایسه کنیم. 

پس چون فقط یک مقایسه سطحی انجام میدیم ، حس سرخوردگی یا شکست یا ... پیدا می‌کنیم. 

ی کوچولو طبیعیه 

حسود نباش رقابت سالم داشته باش

موقع حسادت ب کسی ب خودت داشته هاتو یادآوری کن صلوات بفرس 

اونموقع هم نشین شیطانیم باید از خودمون دورش کنیم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
مقایسه کار رو خراب میکنه. هر چه بیشتر روی خودت و داشته هات تمرکز کنی ، خود به خود از مقایسه دورتر می ...

خیلی بدعععععع الهی یا منم‌ خوشبخت بشم دیگ نگم چون میدونم داشته باشم اینجور نیست..اگ نداشته باشک اینم یا اونام بدبخت بشن

وای بخدا

منم دقیقااا میگم بخداولی باز راضی نستم

ارزوی خوب کن برای طرفت

مثلا از ته دلت بگو خدایا تو کارش تو درسش تو زندگیش موفق باشه یا همیشه سلامت باشه و پیشرفت کنه

بذار ذهنت بپذیره تو هیچ دشمنی با اون شخص نداری و الکی برای اون ادم زندان درست نکنه 

وقتی مدام به کسی حسادت کنی داری در اصل اونو تو ذهنت زندانی میکنی و خب زندانی اب و غذا میخواد، ملاقاتی میخواد

برای همین الکی ذهنت و قلبت رو با این چیزا پر نکن

بخدا آرزو خوب میکنم براشون..باز دلم میترکه..خودم بیشتر اذیتم

احساس میکنم توو این زمینه ی مقدار وسواس فکری گرفتید 

هر وق اومد ب ذهنتون ،فکرتو مشغول کن 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

مشهد رفتن مگ حسودی داره

شوهر پولدار مگ حسودی داره

😐

خب شما هم انتخاب درست تو زندگیت کن تا خوشبخت باشی

همچین دست نیافتنی هم نیست

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

منم وقتی یه دختری میبینم ازدواج کرده یا یه پسری عاشقشه حسودی میکنم دست خودم نیست فقط تو همین مورد حسودم

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه