2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اینطوری نیستم اما یکی از اقوام درجه یکم این طوری ،روزگار همه رو سیاه کرده نمی شه هم بهش چیزی گفت ...

من اصلااااا بروز نمیدم اصلااا سیاست دارم 

ولی از درون میترکم میخام طرف بمیرع اصلا یا ی اتفاقی بیفته از دلش دربیا میدونی‌.دست خودم نی

من اینطوری نیستم اما یکی از اقوام درجه یکم این طوری ،روزگار همه رو سیاه کرده نمی شه هم بهش چیزی گفت ...

من اصلااااا بروز نمیدم اصلااا سیاست دارم 

ولی از درون میترکم میخام طرف بمیرع اصلا یا ی اتفاقی بیفته از دلش دربیا میدونی‌.دست خودم نی

باید دنبال داشته ها و نعمت هایی که داری ، بگردی. باید خودت رو هر چه بیشتر بشناسی.روی پیشرفت خودت کار ...

میکنم بخدا ولی میبینم اونا همچی فراهمه ن ک تلاش مرده باشن نههه...فقط شوهر پولدار دارن حسادت وجودم میگیره و نفرت 

من گاهی غبطه میخورم اما میدونم اگه بد دیگران رو بخوام هیچ. وقت خوشبخت و سعادتمند نمیشم

منم نیدونم ولی دست خودم نیست🥲🥲🥲الان مثلا یکی فامیلامون یکم مریضه باورت میشه  خوشحالم از ته دل؟

چون مام قبلش کلا بیمارستان بودیم...عقده ای شدم 

من اصلااااا بروز نمیدم اصلااا سیاست دارم ولی از درون میترکم میخام طرف بمیرع اصلا یا ی اتفاقی بیفته ا ...

برو تراپی 

روی خودت کار کن 

قبول کردن یه مسئله نصف درمانه الان همین آدم که گفتم خودش قبول نمی کنه نمیشه هم بهش چیزی گفت تا یه جشن دو همی یا ...میشه فورا یه دعوای راه می اندازه و از دماغ همه در میاره مخصوصا روی جاریش حساس ،به اون کار نداره حرصشو از مادرشوهرش در میاد ،زن بیچاره چهار ستون بدنش از دست عروسش می لرزه 

من اصلااااا بروز نمیدم اصلااا سیاست دارم ولی از درون میترکم میخام طرف بمیرع اصلا یا ی اتفاقی بیفته ا ...

ببين 

مثلا دارم ميگما

خوبه منم اين آرزو رو براى تو داشته باشم؟ بگم دوست دارم استارتر بميره يا اتفاقى واسش بيوفته؟ واقعا دوست دارى ديگرانم بد تورو بخوان؟ فكرميكنم جوابت منفيه! هيچكس دوست نداره اتفاق بدى براش بيوفته پس تو هم براى ديگران چنين چيزايى رو نخواه

اگه احساس حسادتت اونقدر شديده كه نميتونى كنترلش كنى حتما حتما پيش يه روانپزشک برو. باور كن چيز بدى نيست. خيليم خوبه. اگه روانپزشک متبحرى باشه كاملا درمانت ميكنه

(البته اگه متبحر باشه! اگه روانپزشک يا روانشناس معمولى باشه فكرنكنم تأثير خاصى داشته باشه)  

هر موقع ته دلم حس میکنم دارم به کسی حسادت میکنم همون لحظه خودم رو مجبور میکنم یه آرزوی خوب برای طرف کنم و انرژی مثبت بفرستم  و از خدا میخوام کمکم کنه ته قلبم حسادتی نسبت به اون شخص نباشه

نه به خاطر اون آدم ها نه

به خاطر خودم واسه اینکه وقتی قلبم خالی از حسادت که باشه بهتر و عاقلانه تر میتونم واسه زندگیم هدفگذاری کنم و عمل کنم

برو تراپی روی خودت کار کن قبول کردن یه مسئله نصف درمانه الان همین آدم که گفتم خودش قبول نمی کنه نمیش ...

😔😔😔ارع درسته من اصلا نشون نمیدم خیلی سیاست دارم..ولی درونی میمیرم از خودم هعی میگم الهی کوفتت بشه الهی نرسی و...مغزم رد میده ولی دم رو خوشحالم 

ببين مثلا دارم ميگماخوبه منم اين آرزو رو براى تو داشته باشم؟ بگم دوست دارم استارتر بميره يا اتفاقى و ...

میفهمم چی میگی..خودم بیشتر اذیتم 😭😭😭😭ولی عقده ای شدم از اونه خدا هعی نداد بهم اینجور شدم