2777
2789
عنوان

سلام زیست دوازدهم فصل چهارم

64 بازدید | 15 پست

رو چجوری بخونم

از اول هفته تمام وقتم روی همین فصل بوده ولی نمیتونم تستاشو بزنم 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول سوال تشریحی حل کن که دستت راه بیفته با سوالاش آشنا شی بعد تست بزنیا اگه خیلی مشکل داری فیلم ببین

ممنونم❤❤

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

باید تست بزنی دیگه تا یاد بگیریاین یه هفته چجوری می خوندی که تست نزدی؟

گفتار اولشو تست زدم ساده بود

گفتار دومشو کم کم خوندم و پیش رفتم نشد تست بزنم

وای اون که خیلی راحتههههببین مشکلت اینه که یک هفته فقط خوندییه روز بخون،۶ روز تست بزنحتی اگر ۱۰۰ تا ...

ممنونم❤❤

پس از این به بعد بشینم بخونم بعد فورا تستاشو بزنم 

سر اون ۳ تا فصل قبلش این مشکلو نداشتم سر این فصل دیگه به باد رفتم

وای اون که خیلی راحتههههببین مشکلت اینه که یک هفته فقط خوندییه روز بخون،۶ روز تست بزنحتی اگر ۱۰۰ تا ...

ممنونم❤❤

پس از این به بعد بشینم بخونم بعد فورا تستاشو بزنم 

سر اون ۳ تا فصل قبلش این مشکلو نداشتم سر این فصل دیگه به باد رفتم