2777
2789

البته نمیدونم چه بانکی چند درصده 

لطفا خودتون حساب کنید بهم ببرمایید 

کدوم بانک چند درصد بزارم چون واقعا به پولش نیاز دارم 🥺🥺🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حدود ۲۴ تومن

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

رک بهت میگم 

عقلتو از دست دادی پول تو بااانک؟؟؟؟

فقط برو طلا بخر 

من پارسال طلا خریدم امسال پولم دو برابر و نیم شده

خودت حساب کن دیگه

تو این تورم احمقانه ترین کار پول گذاشتن تو بانک

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

کشاورزی چیزی حدود ۲۵ ، ۲۶ ماهانه دقیق نمیدونم اما همین حدود میشه چون برا ۴۰۰ دارن حدود ۸ ونیم میدن

بانک رسالت سود نمیده اما میتونین هرچند روز امتیاز وامی ک بهتون تعلق میگیره رو بفروشین ی چیزی حدود ۲۸ تا ۳۱ تومن میشه بسته ب قیمت امتیاز تو روز فروش 

اخه به درامدش ماهانه میاز دارم 🥺🥺 این پولم برای طلای مادرم هست که داده بهم

ای کاش میتونستی یه خونه نقلی بخری بدی دست مستاجر  کرایه بگیری  قیمت اون خونه هم میرفت بالا بانک بزاری پولت تغییر نمیکنه فقط سوده

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

همه پولتو بانک نذار 

نصفشو طلا بخر مثلا از دیجی کالا که معتبره یا طلای آب شده بخر

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا